гейнър и л-карнитин - добра идея ли е?

13.04.13
20:41

Здравейте колеги тренирам от 2 години но прогрес имах само 1 вата качих от 65 на 75 и то доста чист без добавки но от близо година нямам никакъв прогрес смених програми играх си с почивките с тренировките и ефект нулев даже качих 2 кг които виждам много ясно в корема като коремче и паласки вчера си купих за 1 ви път добавка и тя е гейнър на  нутрим супер масс гаин взех 400 за да пробвам дали ще има ефект въпросът ми е дали е добре да го комбинирам с л карнитин за да сваля корема и в същото време да кача маса по тялото
понеже в съдържанието на гейнъра пише че съдържа витамин Б6 и тиамин а това са 2 от 3 те съставки в Л Карнитина ?
инак тренирам 3 пъти в седмицата силово и 2 пъти ходя да бягам на открито.
на 19 години съм и съм 77 кг

Темата беше редактирана от Kaloqn G на 13.04.13 20:43.

РМ

13.04.13
21:37

Колко си висок ?

13.04.13
21:50

Не , не става !
Или качваш и продължаваш с гейнъра , или сваляш и продължаваш с Л-карнитина.
Няма такава опция свалям тук , качвам там.

П.С : Да не говорим пък този гейнър каква набутвация е.По-добре с парите от него се зареди с истинска храна.

Мнението беше редактирано от rory на 13.04.13 21:52.

13.04.13
22:00

висок съм 177 см

Мнението беше редактирано от Kaloqn G на 13.04.13 22:00.

13.04.13
22:13

Чуден гейнар си си купил - евала.Знаеш ли кое е най-хубавото в продуктите на нутрим? Това ,че по-тъпи няма как да станат!

13.04.13
22:40

добре колеги моля спрете да храните фирмата мен това не ме касае итресува ме комбинацията дали е добра а що се отнася разбрах и че за моите цели протеина е по добър отколкото геинара  и знам че сам направил грешка затова ще го изпия и сменя

14.04.13
01:27

Пълни глупости! От едното трупаш мазнини, а с другото ги гориш :D Ако ще качваш чисто си вземи 1 качествен протеин и го спри тоя гейнър-омазнител!

Мнението беше редактирано от Петков на 14.04.13 01:28.

14.04.13
02:01

незнам каква е тая програма само с 3 тренировки в залата и какви ефекти очакваш ... а за качването каквато и добавка да вземеш ако не ядеш правилно няма да стане. пии си гейнара, яж, тренирай силово .. пък после ще чистиш

14.04.13
03:09

За още по добро омазняване можеше и бягането да му спреш хаха. Какво лошо виждаш в чистото покачване на мм? А и вече почва да се стопля, ще почваме да се разсъбличаме лека полека, така че за какво да си усложнява повече работата?!

Мнението беше редактирано от Петков на 14.04.13 03:11.

14.04.13
13:00

казано от г-н Петков на 14.04.13, 03:09:

За още по добро омазняване можеше и бягането да му спреш хаха. Какво лошо виждаш в чистото покачване на мм? А и вече почва да се стопля, ще почваме да се разсъбличаме лека полека, така че за какво да си усложнява повече работата?!

Тези , които се стараят да качват чиста мускулна маса , без никакво омазняване , тъй или иначе си остават клечки ..поне повечето.

незнам каква е тая програма само с 3 тренировки в залата и какви ефекти очакваш

Много лошо , че не знаеш за такива тренировки .А ти по колко пъти тренираш ? Всеки ден , или може би и по няколко тренировки на ден ?

Мнението беше редактирано от rory на 14.04.13 13:03.

14.04.13
13:25

незнам каква е тая програма само с 3 тренировки в залата и какви ефекти очакваш

Много лошо , че не знаеш за такива тренировки .А ти по колко пъти тренираш ? Всеки ден , или може би и по няколко тренировки на ден ?

Човека явно има на впредвид, че ще пренебрегне определени мускулни групи (напр. краката) както много хора, ако тренира 3пъти седмично.

14.04.13
13:50

по 5 пъти си тренирам.. ако имах химия и качествени добавки и двуразово щях да почна хахахах

14.04.13
13:53

казано от Theo Prince на 14.04.13, 13:50:

по 5 пъти си тренирам.. ако имах химия и качествени добавки и двуразово щях да почна хахахах

Евала, голям си.

14.04.13
13:56

казано от NiKolay на 14.04.13, 13:53:

казано от Theo Prince на 14.04.13, 13:50:

Евала, голям си.

То си личи от профилната снимка :D

14.04.13
14:03

Бе като гледам твоята от теб поне със сигурност съм по-голям :D

14.04.13
14:04

добре колеги разбрах че съм сбъркал с избора на добавка можете ли да ми препоръчате някои добър протеин с цена около 20 лв кг
също така бях чел че е хубаво през деня да се пие бърз протеин а преди лягане бавен за да не изпадат мускулите в катаболен ефект
новак съм с добавките затова каквото и да кажете ще ми е от полза.благодаря предварително.

14.04.13
14:09

казано от Kaloqn G на 14.04.13, 14:04:

добре колеги разбрах че съм сбъркал с избора на добавка можете ли да ми препоръчате някои добър протеин с цена около 20 лв кг
също така бях чел че е хубаво през деня да се пие бърз протеин а преди лягане бавен за да не изпадат мускулите в катаболен ефект
новак съм с добавките затова каквото и да кажете ще ми е от полза.благодаря предварително.

Няма такъв 20 лв за кило .. Протеина е скъпа добавка . Около 45-50 лева приготви за кило.

14.04.13
14:11

Така и така си го зел поне го пии ако няма да го пиеш го дай на мен хаха... за 20 лв най-много от пикадили да земеш някой протеин, а вечер яж извара

14.04.13
14:19

казано от Theo Prince на 14.04.13, 14:03:

Бе като гледам твоята от теб поне със сигурност съм по-голям :D

казано от Theo Prince на 02.04.13, 15:07:

Години 21
Лично тегло: 69

На 21години 69 кг и са мислиш за голям ?
Както и да е , ако това ти прави удоволствие , мисли се за голям.Няма да спамим по темата на момчето !

До автора:
Най-изгодния протеин на пазара (цена : качество) сега е на Syntrax - 2 200 кг за 85 лева.

Мнението беше редактирано от rory на 14.04.13 14:19.

14.04.13
14:37

а ти с тая диета
11:30 ставане - половин пакет бисквити (75гр)
17:00 половин пакет бисквити (75гр)
    два бонбона линдор

и 60 кг на клек и лежанка за голям ли се мислиш ?
:D

14.04.13
14:43

казано от Theo Prince на 14.04.13, 14:37:

а ти с тая диета
11:30 ставане - половин пакет бисквити (75гр)
17:00 половин пакет бисквити (75гр)
    два бонбона линдор

и 60 кг на клек и лежанка за голям ли се мислиш ?
:D

пф че си зле .. първо че това е било отдавна и второ че тогава имах проблем със здравето.Вмомента макса на клека ми е 105-110кг.Абе както и да е ..с ограничени хора няма да се занимавам.

П.С Администраторите могат да разчистят темата.

14.04.13
14:44

ти продължавай да спамиш пък те нека чистят после mr.Прогрес

14.04.13
14:52

Вземи си суроватъчен на AMIX, били добри, а и цената им не е висока :)

БО

14.04.13
16:45

Аз съм пил на Mex Size Max, останах много доволен.

14.04.13
17:31

Не му обръщайте внимание на тоя Theo Prince.
Доста пъти съм го засичал да приказва неща без грам да разбира,а това че оспорва тренирането 3 пъти седмично ,оставям без коментар!

А сега по темата.Тези гейнъри са пълни боклуци,но тъй като си го купил вече ,изпий си го и повече не се лъжи да си купуваш.
Комбинацията между 2те е неуместна ,от едното качваш от другото сваляш(уж).
Вероятно си в застой,понеже не си почиваш достатъчно след силова тренировка.
Опиши цялостно програмата и храненето си,да можем да помогнем.

14.04.13
18:06

тренирам силово 3 дни в седмицата - в момента започнах да използвам метода пирамида
1 ви ден -гръб
набирания(хвата зависи от настроението но ги редувам един път широк друк път тесен)-4х6-12 повторения
мечка-4х6-12 повторения
тяга-4х6-12 повторения
едностранно гребане с дъмбел 4х6-12 повторения
и за трапец правя така нареченото (незнам)с щанга 4х6-12 повторения

2 ри ден гърди
хоризонтална лежанка 4х6-12 повторения
вертикална лежанка 4х6-12 повторения
кофички 4х6-12 повторения
флаис 4х6-12 повторения

3 ти ден рамене,крака и гърди
раменни упори 3х8-12 повторения
расгъване за задно рамо 3х8-12 повторения
хеликоптер 3х6-12 повторения
клекове с щанга 4х6-12 повторения
напади с дъмбел 4х6-12 повторения
тесен хват на лежанката или разгаване на скрипец -редувам ги 4х6-12 повторения
бицепсово сгъване с щанга или чукове редувам ги 4х6-12 повторения

ходя и да тичам като ги редувам
1 ви ден силова тренировка
2 ри ден ходя да бягам и правя упражнения за корема
3 ти ден силова тренировка
4 ти ден ходя да бягам и правя упражнения за корема
5 ти ден силова тренировка
6 и 7 ми ден почивка

ям по доста често  буквално през 2 часа старая се да ям човече чиста храна като месо картофи ориз и домашни ястия

и предположих че причината поради която не прогресирам е че не приемам достатъчно количество калории

стажът мие  2 години и малко но прогрес имах само през 1 вата година качих от 65 на 75 през останалата година и половина пробвах какви ли не методи но ефект нулев а сега за 1 ви пат си купих хранителна добавка и затова съм неопитен с тези неща но моля нека протеина не излиза повече от 40 лв за месец просто не мога да си позволя повече.

Мнението беше редактирано от Kaloqn G на 14.04.13 18:16.

14.04.13
18:50

Започвам с програмата.
Каква е идеята да се тренират 2 пъти седмично гърдите и то само ден след като си ги тренирал ,а краката(като най-голямата МГ) да се тренират само с 2 упражнения?
Едно ,че като тренираш правилно краката ,ще качиш маса в цялото тяло,друго че гърдите са средно голям мускул и лесно се претренират.
В желанието си някой от плажните билдери ,също като теб изтезават гърдите си до предела,а после пускат тема за изоставащи гърди.
Тренировката ти за гръб не е лоша,като изключим 12те повторения,които ме навеждат на мисълта ,че тежестите са ти леки(ако това се отнася за работните серии).
Мускулната маса се изгражда от приетия с храната протеин.Може да приемаш колкото си искаш калории ,но няма ли белтъчини,няма да стане.
И накрая да споделя мнение за добавките.Аз по принцип слагам на първо място храненето,но ако решиш да си купуваш протеин,избери такъв с не по-малко от 70% съдържание на белтък в него.Всичко под това ниво е нищо.
Успех.

14.04.13
22:32

големия капацитет си ти.. добре че не си писал дневник или нямаш снимки, че да не ти се смея : )

14.04.13
22:42

До колкото успявам да прочета,темата далеч не е за това кой е по-по-най  ,така че нека се придържаме към заглавието на темата .

14.04.13
22:54

гърдите не ги тренирам 2 пъти допуснал сам правописна грешка имах предвид рамене крака и ръце

16.04.13
15:41

също така ме интересува сурватъчния протеин как се приема и по колко пъти на ден в тренировъчен и не тренировъчен ден също и какво е приблизителното количество което ми е необходимо за месец и под 40 лв за протеин имах предвид на месец по толкова пари
какво ви е мнението за  продуктите на explode по точно протеина ? и ако е добър кой точно да си взема?

Мнението беше редактирано от Kaloqn G на 16.04.13 16:23.

16.04.13
17:04

казано от Kaloqn G на 16.04.13, 15:41:

също така ме интересува сурватъчния протеин как се приема и по колко пъти на ден в тренировъчен и не тренировъчен ден също и какво е приблизителното количество което ми е необходимо за месец и под 40 лв за протеин имах предвид на месец по толкова пари
какво ви е мнението за  продуктите на explode по точно протеина ? и ако е добър кой точно да си взема?

протеин

Протеин под 40лв месечно доста трудно ще си намериш от тук. По-добре инвестирай в месо.

Българска марка която неможе да се докаже на пазара. Нищо, че силно се препоръчва в 1 друг форум.

В крайна сметка моя съвет е, ако си решил твърдо за протеин си събери някой лев повече и си вземи нещо уж по-качествено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1