25.09.05
13:50
Някой може ли да ми каже какво точно означава “бърз метаболизъм”И как да разбера моя какъв е :?: :roll:
25.09.05
13:51
[quote author=“VictuS”]Някой може ли да ми каже какво точно означава “бърз метаболизъм”И как да разбера моя какъв е :?: :roll:
Колко кила си и колко си висок?
25.09.05
14:02
При мен е точно такъв :roll: Иначе казано : 1 и 1/2 Хляб, 0,5кг. Ориз,0,5кг. Месо, 3-4 яйца, куп плодове и зеленчуци,спагети ~400гр., мазни манджи .. разделено на 5-6 порции за 1 ден и да си стоиш закован на 65-68кг. (185-23г.) и тва е :shock: (Само протеина ме измъкна и почнах да качвам лека полека 8) :D )
Мисля това значи бърз метаболизъм според мен :D
25.09.05
14:21
[quote author=“ridddick”]оффтопик
аз съм 1.82см и тежа 75кг. с какъв метаболизъм съм?
ми виж незнам от колко време тренираш, но си ти е нормален.
Аз преди 3 год бях 189см 68 кг и със сигурност ми е бърз :lol:
Метаболизъм означава обмяна на веществата. По-бърз метаболизъм може да означава, че трудно натрупваш подкожни мазнини, но не и мускулна маса. Бавният метаболизъм не помага за нищо освен ако не си на някое място без храна и вода за дълго време и трябва да оцелееш. Типичен пример са мечките докато спят зимен сън.
184 см - 84 кг.Тренирам не много редовно- кам 7 месеца на година.Ям почти всичко без шоколади и чипсове :)
25.09.05
15:53
е тоя пич,който попита за височина и килограми направо ме разби.Как определяш метаболизма на един човек по ръста и килограмите му.Направо се чудя как може да се пишат такива простотии.
25.09.05
16:29
[quote author=“qk_bik”]е тоя пич,който попита за височина и килограми направо ме разби.Как определяш метаболизма на един човек по ръста и килограмите му.Направо се чудя как може да се пишат такива простотии.
Ами ако не е тренирал досега е напълно показателно! Щом съм те разбил извинявай... :lol:
Извинявай ама не е хич показателно.Освен ръст и килограми трябва да знаеш какво и по колко яде на ден.Шото аз може и да съм 2 метра и да тежа 70 кг. и да съм с бавен метаболизъм ако ям по 3 филии хляб на ден и нищо друго(това е само пример).
25.09.05
21:42
[quote author=“BabaVanga”]Извинявай ама не е хич показателно.Освен ръст и килограми трябва да знаеш какво и по колко яде на ден.Шото аз може и да съм 2 метра и да тежа 70 кг. и да съм с бавен метаболизъм ако ям по 3 филии хляб на ден и нищо друго(това е само пример).
Няма смисъл да се спори... почваме с детските примери...