Какво е "бърз метаболизъм"?

25.09.05
13:50

Някой може ли да ми каже какво точно означава “бърз метаболизъм”И как да разбера моя какъв е :?:  :roll:

SP

25.09.05
13:51

[quote author=“VictuS”]Някой може ли да ми каже какво точно означава “бърз метаболизъм”И как да разбера моя какъв е :?:  :roll:

Колко кила си и колко си висок?

RE

25.09.05
14:02

При мен е точно такъв  :roll:  Иначе казано : 1 и 1/2 Хляб, 0,5кг. Ориз,0,5кг. Месо, 3-4 яйца, куп плодове и зеленчуци,спагети ~400гр., мазни манджи  ..  разделено на 5-6 порции за 1 ден  и да си стоиш закован на 65-68кг.  (185-23г.) и тва е  :shock: (Само протеина ме измъкна и почнах да качвам лека полека  8)  :D )
Мисля това значи бърз метаболизъм според мен  :D

25.09.05
14:10

оффтопик

аз съм 1.82см и тежа 75кг. с какъв метаболизъм съм?

SP

25.09.05
14:21

[quote author=“ridddick”]оффтопик

аз съм 1.82см и тежа 75кг. с какъв метаболизъм съм?

ми виж незнам от колко време тренираш, но си ти е нормален.
Аз преди 3 год бях 189см 68 кг и със сигурност ми е бърз :lol:

25.09.05
14:22

Метаболизъм означава обмяна на веществата. По-бърз метаболизъм може да означава, че трудно натрупваш подкожни мазнини, но не и мускулна маса. Бавният метаболизъм не помага за нищо освен ако не си на някое място без храна и вода за дълго време и трябва да оцелееш. Типичен пример са мечките докато спят зимен сън.

25.09.05
14:52

184 см - 84 кг.Тренирам не много редовно- кам 7 месеца на година.Ям почти всичко без шоколади и чипсове :)

QK

25.09.05
15:53

е тоя пич,който попита за височина и килограми направо ме разби.Как определяш метаболизма на един човек по ръста и килограмите му.Направо се чудя как може да се пишат такива простотии.

SP

25.09.05
16:29

[quote author=“qk_bik”]е тоя пич,който попита за височина и килограми направо ме разби.Как определяш метаболизма на един човек по ръста и килограмите му.Направо се чудя как може да се пишат такива простотии.

Ами ако не е тренирал досега е напълно показателно! Щом съм те разбил извинявай... :lol:

25.09.05
21:22

Извинявай ама не е хич показателно.Освен ръст и килограми трябва да знаеш какво и по колко яде на ден.Шото аз може и да съм 2 метра и да тежа 70 кг. и да съм с бавен метаболизъм ако ям по 3 филии хляб на ден и нищо друго(това е само пример).

SP

25.09.05
21:42

[quote author=“BabaVanga”]Извинявай ама не е хич показателно.Освен ръст и килограми трябва да знаеш какво и по колко яде на ден.Шото аз може и да съм 2 метра и да тежа 70 кг. и да съм с бавен метаболизъм ако ям по 3 филии хляб на ден и нищо друго(това е само пример).

Няма смисъл да се спори... почваме с детските примери...

26.09.05
10:50

Мерси за отговорите,ориентирах  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1