Здрави крака само с бягане и велометър?

15.04.13
11:02

Да се направят здрави крака само с бягане и велометър,без упражнения с тежести?Имам 2-3 познати които имат добре развити крака а казват,че никога не са ги тренирали с тежести а само бягане и колело(велометър).

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.04.13 11:05.

15.04.13
11:19

Какво е здрави крака?
Аз пък имам познат, който кара страшно много колело(не велометър ???), но няма здрави крака ;)

15.04.13
11:27

Не знам може тяхното да е ген.Единия казва че само с бягане ги е развил другия с бягане и колело.

Carbohydrate

15.04.13
11:30

А какво е болни крака?)) Да са се разболяли от нещо)))

15.04.13
12:12

казано от borakaa на 15.04.13, 11:27:

Не знам може тяхното да е ген.Единия казва че само с бягане ги е развил другия с бягане и колело.

Ясно е, че това на снимката не са приятелите ти. И съм на 100%, че тези момчета ги тренират не само с колело и бягане ;)
Със сигурност е по-добре за краката да бягаш и да въртиш колело, вместо да не правиш нищо. Бих ти предложил нещо. Започни да клякаш тежко с щанга два пъти седмично и след 5-6 месеца приятелите ти ще ти завиждат за краката  ;)

15.04.13
14:53

Здрави като издържливост,или здрави като мускулести имаш в предвид?
Двете неща се постигат по различен начин.

15.04.13
15:28

и двете

15.04.13
16:09

казано от borakaa на 15.04.13, 15:28:

и двете

Няма как да стане без тежести.

15.04.13
16:31

Тренирам за крака съвсем редовно- клекове с щанга, бедрено сгъване/ разгъване и калф машина. Краката ми по принцип вървят, чисто генетично ми е заложено. Но когато вкарах и бягане в програмата си (бягам вече от около 6 месеца) краката ми се развиха още по добре- особено при прасеца.
Чрез бягането и карането на колело също има развитие (все пак е по добре отколкото да не правиш нищо за тях) но няма да придобият кой знае каква маса. Просто ще ти са по стегнати краката, с малко по изразена мускулатура и нищо повече.
Трябва си желязото за наистина развити крака.

БО

15.04.13
19:23

За големи и сепарирани мускули тренировките с тежести са на първо място.

Никога не съм ползвал тежести и пак са ми най-развитата част от тялото..

16.04.13
07:50

Трябва да направиш избор между лесното(което няма голям резултат) и правилното(което е трудното в повечето случай)

18.04.13
11:32

Това за даден мускул как ще се развие е индивидуално при всеки,при мен гърдите  растат повече при друг краката и така:) При теб кое ще подейства ти сам трябва провериш. Поздрави :)

18.04.13
16:39

казано от Николай Камберов на 15.04.13, 21:11:

Никога не съм ползвал тежести и пак са ми най-развитата част от тялото..

Kak ги тренираш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1