26.09.05
18:04
Здравейте ! Преди няколко месеца бях 75 кг ( 1.73см) и с л-карнитин отслабнах до 63 кг . Сега искам да направя малко мускули и да ви питам какво да пия ? За сега съм избрал Амино на Universal и ZMA+ на Mussashi . Добре ли е да купя и протеини или нещо друго ? Чакам вашето компетентно мнение !
Не мисля че ще станеш дебел като преди от протеина :wink:
Може и да комбинираш протеина с креатин :wink:
26.09.05
22:12
според мен ти трябват аминокиселини и креатин :wink:
Абе момче как от аминокиселините няма да станеш дебел,а от протеините ше станеш дебел.
Разбери,че протеините в каквато и да е диета те не са необходими,те са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.А при положение,че тренираш как ше надебелееш.Т’ва е просто невъзможно.Аминокиселините са съставна част на протеините,така че може да се каже,че до някаква степен се заместват взаимно.
27.09.05
10:36
аминокиселините имат по малка калориина стойност затова му ги препоръчвам :wink:
относно това че не може да се дебелее докато тренираш-ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
Така отказах се от ZMA+. Спрях се на Creatine + Amino сега се чуда какво да зема още - Протеини или Глутамин.Аз по едно време пих само креатин без нищо друго и тои беше на Нутрим и нямаше почти никакъв ефект. Чудя се сега като го пия с други работи и на по-добра марка дали ще е по-голям ефекта. Казвайте че утре имам свободно време и ще пазарувам!
27.09.05
20:25
комбинациите винаги са по добри от колкото отделното използване на добавките :wink: ако има класация на 10те най-ефективни добавки ЗМА ще се нареди на някое от последните места :wink: Пробвай креатина на оптимум 300грама 33лева ,мисля че той е най-добрият (и не е скъп :wink: )С прoтеuна ще качиш повече маса,но протеини можеш и от храната да си набавяш така че според мен трябва да си вземеш глутамин и като го съчетаеш с добро хапване ще си ОК :)