25.09.05
20:22
искам да попитам дали е възможно да пия протеини и да равя нормални серии за качване на маса и в същото време да искам да свалям мазно 170 см 75 кг с 3 месеца опит и плс кажете един наистина хубав протеин ако това е възможно или трябва да си остана на аминокиселини
25.09.05
20:36
Ultra Way Pro е добър протейн на Нутрим.Виж програмата за сваляне на мазнини в сайта!
25.09.05
23:39
стой си на аминокиселини :wink:
Гледай да си набавяш белтъците с храната.Аз лично имах такъв период (10 дена), през който бях на НВД + кардио,пиех протеин, за да си набавя необходимите количества и продължих да си свалям килограми.Ама то си е до ген.
Aз бих ти предпоръчил HiFiT(пак на Нутрим)Този протеина е много хубав.Съдържа Л-Карнетин,ТРИБУЛУС,пчелно млечуце и др.Щом ще стапяш аз ти предпоръчвам този протеин ПроГолд също е много хубав но според мен трябва да си вземеш този.
Остани си пак на аминото и виж тая програмка: http://www.bb-team.org/training/000162.php :wink:
02.10.05
13:09
искам да попитам дали е възможно да пия протеини и да равя нормални серии за качване на маса и в същото време да искам да свалям мазно 170 см 75 кг с 3 месеца опит и плс кажете един наистина хубав протеин ако това е възможно или трябва да си остана на аминокиселини
почти невъзможно :wink: за да сваляш организма ти трябва да е в катаболно състояние а за да качваш в анабоно , следователно това мнооооооооого трудно постижимо :)