16.04.13
13:19
Както се вижда и от заглавието на темата ми, това е единствения въпрос, който ме вълнува, продукта изглежда много обещаващ, добри са отзивите за него, но както към всеки креатин/креатинова матрица подхождам скиптично предвид това, че водозадържането е голямо, чувам мнения, че при този продукт няма такова или ако има е супер минимално, но наистина ли е така ?! Ще се радвам да чуя вашите мнения, особено на хора които вече са тествали продукта !!
Благодаря ви предварително, поздрави ! :))
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.04.13 13:22.
16.04.13
15:54
Добре, това е много добре даже, понеже не виждам смисъл от хранителни добавки които нямат перманентен ефект.Заради и това питам дали задържа вода, защото както знаете креатинчето си го има това свойство и ми е малко съмнителна цялата работа, иначе продукта изглежда страхотен и ще го пробвам, но все пак... :)
казано от pRoGressive на 16.04.13, 15:54:
Добре, това е много добре даже, понеже не виждам смисъл от хранителни добавки които нямат перманентен ефект.Заради и това питам дали задържа вода, защото както знаете креатинчето си го има това свойство и ми е малко съмнителна цялата работа, иначе продукта изглежда страхотен и ще го пробвам, но все пак... :)
Определено е добър продукта, но приемай по-голямо количество вода понеже ме наболяваше от време на време главата понеже креатин нитрата имал такъв страничен ефект. Лично за мен това е най-добрата матричка от към качество и цена. Не е фатално да приемаш по 2 дози дневно ;)