Здравейте :)

Темата е заключена.

16.04.13
19:26

Казвам се Вероника и съм на 15 години . Висока съм 168см. и в момента тежа 66 кг. Уча , но имам доста свободно време и искам в свободното си време което е ужасно много да тренирам , да правя упражнения за отслабване и т.н.
Знам че килограмите ми за възраста ми са много но за това съм тук и ви моля за помощ ! Искам да отслабна от 66 кг.да стана 55 . Доста трудно , но каквото трябва  ще го направя. От 1 седмица започнах да ходя на разходки , да тичам и се ограничавам в яденето . Не ям сладко , тестени изделия като : хляб , мазните банички и т.н.
Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете и ми кажете какви упражнения да правя . :)

Здравей, това е прекрасно начало на дневник, затова премествам темата ти в този раздел.

Сега, хубаво е да опишеш храненето си ден по ден, както и да се измериш, за да проследим как са нещата сега и съответно как следва да бъдат.

16.04.13
23:23

Нямам определено меню , сутрин ям бисквити ‘’ Belvita’’ , на обяд обядвам супа и след това плод и за вечеря салата :)

Мнението беше редактирано от Veronika Dimova на 16.04.13 23:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1