Горни гарди!!!

26.09.05
22:17

Здравейте.Искам да попитам за някаква програмка за гарди която набляга на горните гарди.Но и все пак и долните не трябва да ги изоставям,така че бих искал да ми помогнете доколкото е възможно!!!
Благодаря предварително!!!

26.09.05
22:19

Кажи си стажа годините ръста.Така на сухо малко трудно ще ти кажем програмка за гърдите :lol:  :lol:  :lol:

26.09.05
22:25

Като за начало започни с тях. Можеш да вкараш 2-3 упражнения на полулег и само едно за долната част. Избягвай упражнения като кофички или лег от обратен наклон. Ето една примерна програма:
1. полулег с щанга
2. Кросоувър
3. флайс от полулег
4. хоризонтален лег с дъмбели

B_

26.09.05
22:27

извинявам се за офтопика ама
[quote author=“Splitter”]Здравейте.Искам да попитам за някаква програмка за гарди която набляга на горните гарди.Но и все пак и долните не трябва да ги изоставям,така че бих искал да ми помогнете доколкото е възможно!!!

пич ама ти колко чифта гърди имаш бе  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

лелееееее разсипах се маааааалееееее ох коремааааа оххххх  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

26.09.05
22:31

Значи за мене мога да ви кажа че имам стач почти година.Висок сам 182-3см  тежа 85кг.

26.09.05
22:34

еми тогава ето ти една примерна програма:

повдигане на щанга от лег 3х8
повдигане на дъмпел от полулег  3х8
флайс от полулег 3х8
:arrow:  :wink:  8)  :D

26.09.05
22:38

Испуснах да кажа че сам на 17години.Струва ми се обаче че с тая програма на bolkers няма де се ги товаря достатъчно  10х все за програмите ако някои има още някакво предложение моля да пише. :wink:

26.09.05
22:43

Mr_Muskul в фитнеса кадето ходя няма машина за Кросоувър. С какво др. може да се замени? :roll:

26.09.05
22:44

ти имаш стаж 1 година и с тези упражнения достатъчно ще натоварваш гърдите но ако все пак мислиш че са малко опражненията ето ти още една програма(старата но разширена):

повдигане на щанга от полулег 3х8
повдигане на дъмпел от полулег 3х8
флайс от полулег 3х8
:wink:

26.09.05
22:46

[quote author=“Splitter”]Mr_Muskul в фитнеса кадето ходя няма машина за Кросоувър. С какво др. може да се замени? :roll:

машина за кросоувер? трябва ти портален скрипец а ако няма прави пек-дек

26.09.05
22:48

10x отново.Все пак ще опитам.Трябва да се пробва.Ще пробвам 1-2 месеца така да видя дали ще имам някакъж напредак!!! :P

26.09.05
23:58

[quote author=“bolkers”]ти имаш стаж 1 година и с тези упражнения достатъчно ще натоварваш гърдите но ако все пак мислиш че са малко опражненията ето ти още една програма(старата но разширена):

флайс от полулег 3х8

Така горната част ще скапе не е правилна тази програма
Трябва да се даде приоритет на горната част като се поставят първите две основни упражнения в началотона програмата като е желателно гърдите да се тренират след почивния ден
Успех

27.09.05
11:13

[quote author=“bolkers”]

флайс от полулег 3х8

Bolkers,bolkers,отново гледам че пишеш неща ей така просто да не скучаеш или мнения ли трупаш,но се изказваш често не подготвен.Не знам защо го пита за стаж и данни като това което му даваш не е за преоритет на горните гърди.
Моят съвет е да се започва с флайс от полулег,след това да се прваи щанга или дъмбели от полулег.Третото нека е лежанка хоризонтална или с дъмбели или щанга.Нея те съветвам дая правиш по-рядко.
Или нещо подобно:
1.Флайс от полулег3х10
2.Преси от полулег 3х8
3.Преси от хоризонтален лег 3х8
4.кросовър 2х12-15 със контракция в долно положение

27.09.05
15:22

10х Миле за програмката.А може ли кросоъвъра да го заменя с нещо др. защотщ няма портален скрипец.С пек дек ли да го заменя или? :?:  :?

28.09.05
09:33

————————————————————————————————————————
Здравейте.Искам да попитам за някаква програмка за гарди която набляга на горните гарди.Но и все пак и долните не трябва да ги изоставям,така че бих искал да ми помогнете доколкото е възможно!!!

Да ти имам правописа, евала.

28.09.05
10:29

[quote author=“Splitter”]10х Миле за програмката.А може ли кросоъвъра да го заменя с нещо др. защотщ няма портален скрипец.С пек дек ли да го заменя или? :?:  :?

Да може да го замениш ,но сложи малко по-напред седалката така че усилието да е повече в/у горната част

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1