16.04.13
17:51
Здравейте,
От другата седмица мисля да започна работа по human flag, но понеже гледах клипчета и при опити не мога да го задържа дори на clutch варианта се нуждая от малко помощ. Упражнението е доста впечатляващо и много ми се иска да го науча :)
Всякакви съвети и мнения са добре дошли, стига да са по темата :)
Благодаря за отделеното време !
Темата беше редактирана от nnnn на 17.04.13 21:50.
Ами започни да го учиш малко по малко. Не можеш да очакваш да го задържиш 10 сек от първия път. Намери някъде как се изпълнява етап по етап и почвай да я учиш. Тренираш всеки ден по няколко часа и след известно време си готов. Просто за сега нямаш нужната сила.
Ами гледах уроците в Beastskills… там пише, че при няколко пълни преси от стойка на ръце и здрави obliques трябва да мога поне clutch флага. Явно нещо изпускам :(
Аз мисля, че няма нищо общо между хендстенд опорите и знамето. Тренирай за знаме, за да направиш знаме. Както казах вече, нямаш нужната сила! Тренирай! Успех!
28.04.13
18:12
здравейте!
искам да споделя аз как научих Human Flag.Преди да почна да го тренирам правех задна везна от всеки опит по 10 секунди перфектна форма.И един ден най случайно опитах human flag i го задържах без да го тренирам от 1вия път.Сега тренирам различни по-трудни форми на human flag
Поздрави и успех
28.04.13
18:28
Аз се научих, като правих набирания със тежести и още някои упражнения: драгон флаг, упр. за предна везна...
28.04.13
22:14
Ебаси забавното. И двамата сте правили упражнения в които рамото не влиза или влиза съвсем малко и изведнъж сте почнали да правите флаг, който е изцяло straight arm сила в рамото.
28.04.13
22:16
казано от Hristiyan Spasov на 28.04.13, 22:14:
Ебаси забавното. И двамата сте правили упражнения в които рамото не влиза или влиза съвсем малко и изведнъж сте почнали да правите флаг, който е изцяло straight arm сила в рамото.
Еми, направи си извод!...и си корегирай позицията ;)
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.04.13 22:17.
28.04.13
22:39
само мога да добавя че в флага играе силна роля кръста,а при задната везна играе същата роля
29.04.13
05:02
При задната везна играе голяма роля коремния пояс за да застанеш в хоризонтална позиция а да не висиш като гондола, а при флага - страничните коремни мускули.