09.06.12
16:57
Сигурно сте виждали т.нар. “казеинов протеин Meggle” рекламиран в различни форуми, някой да знае за какво иде реч с тази съмнително ниска цена? Струва ли си да се погледне или изварата си остава най-достъпния вариант?
И за да не правя нов topic, да питам - тялото нуждае ли се от по-голяма доза протеин спрямо физическата активност? Тоест суроватката на 2 дози в тренировъчен ден и 1 в нетренировъчен ли следва да я пия или да поддържам 2 дози дневно?
09.06.12
20:15
я дай някакъв линк да видим
09.06.12
21:53
Доста е съмнителен да ти кажа потърсих,видях на едно две места,но не ми хареса.Аз ползвам на Body attack casein 100% много е добър и съм много доволен ако ще си вземаш нещо заложи на сигурното не си играй със здравето.
ПС. правят в германия и гаранцията е 100% :P
Макар темата да е стара ето линк към него.Някой дали го е ползвал и става ли изобщо?
Понеже се заинтересувах, свързах се с човека, който го продава - Симо Симов.
Надявам се, който се замисли да купува от него, първо ще пусне един сърч в гугъл и ще види тази тема.
НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ НЕГО!
Този чувал 25кг казеин го продава от 5-6 години насипно - вече отдавна с изминал срок!
Всеки път като го питах за срока на годност, той сменяше темата - исках снимка на срока на годност върху чувала, сменя темата. И така 5-6 пъти, докато не му стана ясно, че няма да ми го продаде докато не съм сигурен, че е в срок на годност. И спря да ми пише. Така и не посмя да ме излъже, че е в срок на годност, просто му стана ясно, че без снимка няма да му повярвам и се отказа.
Казеина иначе изглежда добре, ако някой реши да поръча чувал 25кг от производителя, ще излезе много евтино, аз съм навит да си го разделим. Но не купувайте от http://proteini.alle.bg/ профил в Продавалник: Потребител308997 тел: 0876265091