17.04.13
18:55
Здравейте първо спазввам режим може да се каже че е НВД ям повечко месо и салати . Та казаха ми че за кардио трябва да правя повече спринтове , например тичам 100-150 метра спринт през останалото време си почивам. А не да правя кардио където да тичам 20-25 минути. Искам да попитам дали това е правилно и ако е да ми кажете как да ги правя по точно спринтовете ?
17.04.13
19:29
И аз се чудя как да си изчистя корема, усещам си плочките под-кожните мазнини но имам поне 2-3см сланинки...;д Ще следя темата. пп: Ако има и други начини за изчистване на под-кожните мазнини споделете ! :) Поздрави..
Калориен дефицит - добър начин за изчистване на подкожни мазнини. Да не кажа най-добрият...
Калориен дефицит- донякъде означава да гладувам и да изгоря мускули не че имам много..?
Е това е. Като нямаш много мускул, първо качи и после чисти. Или започни кръгови тренировки с базови упражнения и нещата ще се наредят ;)
17.04.13
22:16
Това е банална тема,но все пак:
Плочките идват от хранителния режим най-вече,съпроводен с кардио с висока интензивност.
Зависи също и от телесния тип,но трябва да се ограничат значително въглехидратите ,дори бих казал ,че простите въглехидрати напълно трябва да се изключат.
А нещо много е важно е,че трябва да ги имаш тези плочки ,че да ги изкараш.
Има огромна разлика между пресата на абсолютния ектоморф и тази на трениращ човек,която се вижда дори над 10-12% подкожни мазнини.
17.04.13
22:44
казано от pesho vasilev на 17.04.13, 20:19:
Калориен дефицит - добър начин за изчистване на подкожни мазнини. Да не кажа най-добрият...
А аз ще кажа - единствения .. Това, че може да чистиш мазнина и да качваш мускул едновременно не го вярвам (може да качиш мускул с минимална мазнина или свалиш мазнините с минимална загуба на мускул или да качиш мускул и да свалиш мазнина, чрез калориен шок, но тук пак е на периоди -20 дни качваш мускул и мазно, 20 дни чистиш мазно и пада мускул) Изключвам абсолютните начинаещи, химиците и хората “барнати от бога” (тоест с мега зверски ген) !
Ако има стадион до у вас прави на правите отсечки спринт а заобиколните върви пеш и така няколко обиколки.Ако няма примерно спринта 20-30 секунди после 1 минута почиваш няколко кръга така.
21.04.13
12:56
Най-важна е диетата и тренировката с тежести .. Едното изчиства мазнините, а второто поддържа мускула. Кардиото е второстепенен елемент, иначе доколкото знам най-добре е HIIT (спринт - крос - спринт - крос)
21.04.13
14:00
Не става ли и с интензивни тренировки на корема 3-пъти седмично и скачана на важе по-20-30 мин след това ?
14.05.16
18:48
казано от Gh0stY на 19.04.13, 10:42:
Така или иначе никой не ми отговори по темата за спринтовете ?