Помощ при програма

25.09.05
21:05

Здравейте. Можете ли да ми помогниете да си съставя тренировъчна програма и хранителен режим. Прочетах всичко относно сваляне на тегло в сайтът. Направих и списък на мерките си:

-Възраст: 16
-Тегло: 82
-Ръст: 182
-Талия: 83
-Гръдна обиколка: 100/105 (вдишване/без)
-Ханш: 107
-Хранителни навици: Ям каквото не трябва :)
-Любими ястия/ омразни ястия: Не обичам мазните ястия гади ми се примерно от бъркани яйца въпреки че ги ям :)
Иначе не мога да кажа, че харесвам или мразя нещо (освен китайската кухня)

Незнам точно как да я съставя и ще съм много благодарен, ако някой ми помогне. Значи също ще съм благодарен, ако ми препоръчате хранителен режим за намаляване на тегло от вида “Ниско въглехидратен хранителен режим (НВД)”.

Благодаря предварително.

26.09.05
18:57

Аре е момчета няма ли компетентни да ми кажат някоя програмка?

BA

26.09.05
19:05

брато, ако наистина си мислиш че некой ще ти го направи режима без да си мръднеш пръста.... значи си балък, с извинение. Иначе ако наистина беше прочел всичко - щеше да помислиш малко и да се сетиш че най-добрия вариант би бил сам да си го изготвиш, и ние да ти помогнеме - но явно ни базикаш  :wink:

26.09.05
21:16

за сваляне ти трябва диетка(НВД) и кардио.Ето ти и една програмка:
http://www.bb-team.org/training/000300.php

:arrow: и чети човече :wink:

26.09.05
22:34

[quote author=“basketball”]брато, ако наистина си мислиш че некой ще ти го направи режима без да си мръднеш пръста.... значи си балък, с извинение. Иначе ако наистина беше прочел всичко - щеше да помислиш малко и да се сетиш че най-добрия вариант би бил сам да си го изготвиш, и ние да ти помогнеме - но явно ни базикаш  :wink:

Ни са приема. И ако знаех как да я изготвя въобще нямаше да се занимавам да пиша тука за да ми отговарят такиа като тебе.

bolkers мерси много човек  :wink:

26.09.05
22:35

За нищо :wink:

BA

27.09.05
10:14

е дообре бе брато, какво всичко си изчел като за пръв път виждаш тренировъчния сплит дето ти го даде болкерс? А и я ми кажи точно какво си изчел, и те хората ще ти кажат какво трябва да прочетеш още, щото общия знаменател “ВСИЧКО” е доста не на място. Ааа да бе и какъв съм аз, от кои такива като мене?

27.09.05
11:18

Напълно съгласен с basketball :!: Не може да чакаш на готово... и ако прочетеш нещата в сайта и др. подобни теми(да не кажа същите) и тогава не ти е ясно... питаш...

03.10.05
08:33

Ми чел съм за видовете хранене, тренировките а е кото имаше там. И не я виждам за първи път, а незнам коя точно от сичките трябва да правя и как да си направя сам програма за храненето като нямам представа колко въглехидрати, белтъци и такива работи да ям. През колко време и имаше нещо от сорта на 1 на 10 дни да се яде с високо съдържание на какво беше. Аз ако ги разбирах тези работи или ако имаше кой да питам нямаше да чакам да ми отговорите тука, ако ми отговорите. Викам хората тука по напреднали в фитнеса може да знаят нещо по въпроса.
Както и да е щом не искате да драснете 2-3 реда за една там 10 дневна програма или кото е... нищо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1