18.04.13
15:29
Здравейте, пиша ви, че все не мога да уцеля нещо практично за мен.На 17 години съм 172 см. 70-75 кг. преди тренирах редовно,но близкия месец се отпуснах,пуснах леко коремче.решил съм да вземам креатин монохидрат (primaforce creaform) и аминокиселини(amix amino hydro-32). На едно място видях това.. и търся мнения: Приемам всякакви критики :)
1-во хранене:
- 10 белтъка 3 жълтъка
- 100 гр. овесени ядки с прясно мляко
- 50 гр. стафиди
2-ро хранене:
- 300 гр. телешко месо
- 200 гр. варен ориз бял
3-то хранене:
- 50 гр. бадеми
ТРЕНИРОВКА
4-то хранене
- 300 гр. пилешко месо
- 200 гр. варени картофи
5-то хранене:
- 200 гр. Риба (консерва - риба тон)
- Зелена салата
- Зехтин 1 суп.л
И накрая преди лягане 200 гр. извара с 300 мл. прясно мляко + 1 банан
18.04.13
17:35
Не ти знам ежедневието и енергийните нужди, но ако се храниш така действително, ще качиш със сигурност. Тренирай освен това здраво и тежко и ще стане.
18.04.13
17:44
Понякога,когато чета разни теми тук....стоя и се чудя,как е възможно 70 килограмов човек да изяде толкова много храна. Разбира се,че ако се тъпча и аз бих ги изял,но на другия ден няма да искам да погледна храна най-вероятно....Тренирам почти всеки ден,а поглъщам сигурно 2 пъти по-малко от описания по-горе хранителен режим. Според мен,с тая диета,нито ще качиш чисто,нито пък и виждам смисъл от това да ядеш толкова много,а после да ходиш в кенефа по 2-3 пъти на ден,защото организма ти не е успял да поеме всичко :)
P.S. Не казвам,че не трябва да се храниш,ама това ми се вижда адски много като количество храна :) Съвет - не се пъни насила да ядеш толкова много,освен ако нямаш наистина апетит :)
18.04.13
18:24
Не знам но винаги си имам апетит,тренирам 4 пъти в седмицата :)
18.04.13
18:28
казано от Petyr Sarijski на 18.04.13, 18:24:
Не знам но винаги си имам апетит,тренирам 4 пъти в седмицата :)
(Y) точно така.. и аз съм така.. колкото и да ям искам още :D
П.С. Режима е стабилен ! :)
За такова хранене 20лв на ден не ти мърдат ако ги имаш си е много добре.Не всички могът да отделят по толкова пари за храна всеки ден.
Дали ще качиш само мускулна маса незнам но аз с горе доло близко количество храна на твойто качих 10 кг на 3 месеца.
18.04.13
22:16
Проблем с парите нямам,защото майка ми работи в месарски магазин :D благодаря за отзивите!
18.04.13
23:09
Бая си ящен обаче.
Аз с около 10 кила повече от теб,ще се озоря с тази манджа.
Успех все пак,дано си с бърз метаболизъм и усвояваш всичката тази храна.
казано от Petyr Sarijski на 18.04.13, 15:29:
Здравейте, пиша ви, че все не мога да уцеля нещо практично за мен.На 17 години съм 172 см. 70-75 кг. преди тренирах редовно,но близкия месец се отпуснах,пуснах леко коремче.решил съм да вземам креатин монохидрат (primaforce creaform) и аминокиселини(amix amino hydro-32). На едно място видях това.. и търся мнения: Приемам всякакви критики :)
1-во хранене:
- 10 белтъка 3 жълтъка
- 100 гр. овесени ядки с прясно мляко
- 50 гр. стафиди2-ро хранене:
- 300 гр. телешко месо
- 200 гр. варен ориз бял3-то хранене:
- 50 гр. бадемиТРЕНИРОВКА
4-то хранене
- 300 гр. пилешко месо
- 200 гр. варени картофи5-то хранене:
- 200 гр. Риба (консерва - риба тон)
- Зелена салата
- Зехтин 1 суп.лИ накрая преди лягане 200 гр. извара с 300 мл. прясно мляко + 1 банан
От последното хранене махни банана и го сложи към първото хранене..сутринта е много важно да приемаш голямо количество въглехидрати..към първото хранене можеш да добавиш канела и мед към овесените ядки..след тренировката 1 банан+1с.л мед са перфектни да възстановиш гликогена..относно рибата тон не е много добре всеки ден да ядеш риби в консерви,защото съдържат доста токсини..като цяло хранителният ти режим е доста добър :) ..а и последно за прясното мляко преди лягане съм чел адски много някой казват,че не е удачно защото съдържа много лактоза, 4.4 гр. въглехидрати,а на теб ти трябва преди лягане само белтъчини и може би малко мазнини от сорта на 25гр.бадеми , други пък са правели изследвания давали са по 600мл - 1000мл прясно мляко на спортуващи и е имало ефект върху мускулната маса..ако пък ще си го пиеш преди лягане гледай е обезмаслено и го пий на малки глътки.УСПЕХ !
За добавките : Най-добрият монохидрат е на Optimum Nutriton..можеш да се спреш и на тези на Dymatize или Gaspari те също са добри.От към Аминокиселините , най-добрите са на Scivation Xtend и BSN Amino X.Можеш да вкараш Витамини,минерали на NOW и Omega 3 на NOW :)
Мнението беше редактирано от quadsilla на 24.04.13 18:54.
25.04.13
00:51
Не ми харесва много. Трябва да се сметнат, но на пръв поглед ми се струва, че протеинът ти е повече от колкото трябва (убеден съм), а въглехидратите са ти прекалено малко.
Освен това не яж консерва всеки ден, нито през ден. Оловото в рибата е много.
казано от XRACe на 24.04.13, 18:51:
сутринта е много важно да приемаш голямо количество въглехидрати
за прясното мляко преди лягане съм чел адски много някой казват,че не е удачно защото съдържа много лактоза, 4.4 гр. въглехидрати
гледай е обезмаслено и го пий на малки глътки.
От към Аминокиселините , най-добрите са на Scivation Xtend и BSN Amino X.
Чак толкова важно не е.
Много си чел, но трябва още.
Малки глътки? Големи глътки? Според теб тялото прави разлика?!
Прием на амино е абсолютно безсмислен в този случай (както и почти всички останали).
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 25.04.13 00:57.
29.06.13
22:55
Всеки ден ли се храниш по тази програма ??? пп: Бая пара пада тука ;д;д