Добра ли е комбинацията ?

17.04.13
21:26

Здр искам да ви питам какво мислите са тази комбинация за ММ:
Muscle Juice Revolution 2600
D-AA
Creatine Muscle Pharm

ще има ли ефект? мога да добавя и още нещо ако кажете, и тоя гейнер много ли засища че последно като пих serious mass ми се губеше апетита

На колко си години за ДАА? Това е много хубав тест буустър, който ще има определено ефект, но не трябва да си играеш с хормоните.

Първото е гейнър и той не ти трябва. Не си давай парите за захар и евтини въглехидрати. Вземи си протеин, за предпочитане суроватъчен. Креатинът ти е добър избор. Моето предложение е да смениш DAA с нещо като бцаа, мултивитамини или бета-аланин. Още по-добре ще е да инвестираш в повече протеин.

Ако все пак си си наумил да бъде ДАА, задължително естроген блокер с нея.

БО

18.04.13
09:50

Ако си под 21 и не се занимаваш професионално не виждам смисъл от DAA. Сподели години и стаж в залата.

18.04.13
12:21

17 години с 2 години и половина стаж водя се хард гейнър и затова избрах muscle juice, четох статията на d-aa и знам че трябва да сам по голям но всички странични ефекти според мен са преовеличени. Иначе протеин освен гейнара мога да добавя също.

казано от Десо на 18.04.13, 09:48:

Ако все пак си си наумил да бъде ДАА, задължително естроген блокер с нея.

ако може да ме насочиш към определена марка ще съм ти благодарен

Мнението беше редактирано от UTF! на 18.04.13 15:41.

За Pure Nutrition Testamax има две хубави ревюта от надеждни потребители във форума. Предимството на продукта е, че има дииндолилметан, който е антиароматизиращ агент.

19.04.13
11:15

казано от Десо на 19.04.13, 10:31:

Предимството на продукта е, че има дииндолилметан, който е антиароматизиращ агент.

Демек те деароматизира и не миришеш на... Нищо?  :D

:D :D :D

Ще го оставя, за да ми напомня да бъда по-внимателен следващия път :D

19.04.13
15:44

а ако не пия естрогенен блокер какво може да стане, гинекомастия ? все пак това е добавка

19.04.13
17:04

В случая, ароматазния инхибитор не е за превенцията срещу гинекомастия, а да се блокира ензима ароматаза, който е виновен за превръщането на тестостерона в естроген и с това да се увеличи количеството на свободния тестостерон. Между естрогенен блокер SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator) и ароматазен инхибитор AI ( Aromatase Inhibitor) има разлика, образно казано първия заема мястото на естрогена в рецепторите, като по този начин пречи на естрогена да се свърже с тях, за втория по-горе обясних какво прави. В редки случаи, е възможно добавки за повишаване на тестостерона да предизвикат гинекомастия, но това е изключително рядко.

Мнението беше редактирано от Valdis на 20.04.13 17:33.

19.04.13
19:54

ок мерси за обяснението :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1