19.04.13
15:32
Здравейте, можели да ми кажете какъв креатин как и кога да взимам ? Ходя на фитнес и на бокс , след фитнеса съм ДРОП :Х и после и на абокс трябва да ходя кажете ми нещо какво да правя ?
19.04.13
15:46
Здравей. Най-лесния вариант е да си разпределиш бокса и фитнеса в различни дни, или да оставиш достатъчно време между тренировките, за да се възстановяваш.
20.04.13
20:28
Тренирал съм бокс, мога да ти кажа, че не може и 2-те. Или бокс и само чувала/лапите. Или само фитнес. В бокса ти трябва кардио и мобилност. Фитнеса те прави тежък и качваш. От фитнеса се въстановяваш по-бавно (48ч+).
22.04.13
15:45
казано от Ragnarous на 20.04.13, 20:28:
Тренирал съм бокс, мога да ти кажа, че не може и 2-те.
И аз съм тренирал бокс и мога да ти кажа, че си написал пълна глупост.
22.04.13
15:55
казано от James Hinks на 22.04.13, 15:45:
казано от Ragnarous на 20.04.13, 20:28:
Тренирал съм бокс, мога да ти кажа, че не може и 2-те.
И аз съм тренирал бокс и мога да ти кажа, че си написал пълна глупост.
Ок, Floyd… не ми се спори, не ме и интересува... Сигурно си тренирал в Източна Европа/Русия? Тогава защо не продължи и с двете, а остави единия спорт?
22.04.13
15:58
Нищо не съм оставил и дори в моментите, в които не правя техника мога 45 минути само да сменям спаринг партньорите ;)
p.s.
И с тва ти самочувстие и папагалско поведение няма да я докараш далече ;)
22.04.13
16:06
казано от James Hinks на 22.04.13, 15:58:
Нищо не съм оставил и дори в моментите, в които не правя техника мога 45 минути само да сменям спаринг партньорите ;)
p.s.
И с тва ти самочувстие и папагалско поведение няма да я докараш далече ;)
Ъх... Може и да не съм боксьор от твоя ранг, но 45 минути ми се вижда много за аматьор (тук издъхват на 3-я рунд - три, но интензивни, ако си такъв де).
За самочувствието и каквото там каза: Не съди за да не бъдеш съден. (или Не ме съди и аз няма да те съдя)
Ядосах се как изкара мнението ми като мнение на глупак, за това и получи такъв отговор. Не можеш да кажеш, че съм дал грешно мнение след като съм се занимавал няколко месеца с бокс и фитнес тренировки едновременно и съм изпитал ефекта от това. Друг е въпроса ако ти си 160-170 и сърцето ти се справя добре, защото аз съм 190 - 83кг.
22.04.13
16:11
казано от Ragnarous на 22.04.13, 16:06:
казано от James Hinks на 22.04.13, 15:58:
p.s.
И с тва ти самочувстие и папагалско поведение няма да я докараш далече ;)Ъх... Може и да не съм боксьор от твоя ранг, но 45 минути ми се вижда много за аматьор (тук издъхват на 3-я рунд - три, но интензивни, ако си такъв де).
За самочувствието и каквото там каза: Не съди за да не бъдеш съден. (или Не ме съди и аз няма да те съдя)
Ядосах се как изкара мнението ми като мнение на глупак, за това и получи такъв отговор. Не можеш да кажеш, че съм дал грешно мнение след като съм се занимавал няколко месеца с бокс и фитнес тренировки едновременно и съм изпитал ефекта от това. Друг е въпроса ако ти си 160-170 и сърцето ти се справя добре, защото аз съм 190 - 83кг.
Ти си се занимавал няколко емсеца, аз съм се занимавал години(доста години) и със силови и с бокс едновременно. На 83 кг би трябвало да нямаш никакъв проблем ако си натрениран, в смисъл нищо да не ти “тежи”. под 95 кг не съм слизал от много време, в най-добра състезателна форма - 101,8 кг.
22.04.13
16:16
Е как, бе?! Силовите тренировки са неделима част от тренировки на всякакви бойни изкуства, било бокс или нещо друго. Наричайте го както искате: фитнес, митнес, това не променя нищо. Било на запад на изток или на юг, все едно.
23.04.13
10:41
Добре, но просто това е професионален клуб и ще тренираме здраво, затова искам да ми предложите някой монo хидрат който да взимам преди фитнеса ...
Мнението беше редактирано от anonymous anonymous на 23.04.13 10:43.
казано от Петър Димитров на 23.04.13, 10:41:
Добре, но просто това е професионален клуб и ще тренираме здраво, затова искам да ми предложите някой монo хидрат който да взимам преди фитнеса ...
Ти май въобще не си наясно какво искаш.
Или точно обратното. Като искаш монохидрат - купи си, но едва ли ще ти помогне колкото очакваш.
Я кажи, какво разбираш под “фитнес” и “тренирам фитнес”. Гърди+бицепс?
23.04.13
11:27
Пълна програма ..
Понеделник Гърди
Вторник Гръб
Сряда Почивка
Четвъртък бицепс трицепс и предмишник
Петък рамо и трапец
събота крака и преса
Неделя почивам
Преосмисли си тренировъчната схема. Прочети и малко за монохидрата, че и там ти е мъгла.
И най-вече - постави си цели.
Да не мислиш ,че от монохидрата ще станеш по-издръжлив или ще ти даде повече енергия .. Според мене трябва да се насочиш към предтренировъчните продукти и енергетици (в които също има креатин).А за въстановяването стабилна храна ,може и БЦАА или комплексни да си земеш.
Отностно спора с бокса: Подкрепям мненията на James Hinks i Vasil Stoianov. В една подготовка винаги трябва да има силова тренировка.Може да поразгледаш тренировките на MMA бойците или на някои по-известни боксьори или кикбоксьори.
Мнението беше редактирано от rory на 23.04.13 17:56.