Калориен дефицит и още нещо

19.04.13
12:03

Здравейте,имам няколко въпроса.Определих си дневните калории и излизат към 2700,а аз ги дърпам на 2000 за добро изгаряне на мазнините.Протеинът ми винаги е поне 170-80 грама на ден,но го броя тук 200 гр. на ден.(аз съм висок 1.74,77 кг).Въпросът ми е останалите калории,които остават от въглехидратите и мазнините как да ги направя...Тоест каква е разликата дали ще наблягам повече на въглехидратите и по-малко на мазнините или обратно ако пак си пазя калорийния дефицит ?!  Тоест дали ще приемам 125 гр. въглехидрати и 77г мазнини или  225 гр. въглехидрати и 30 гр. мазнини ? В крайна сметка пак стават 2000 калории.И кой от двата е по-добрият вариант ? :)

Carbohydrate

19.04.13
12:11

Виж тук http://www.bb-team.org/articles/4001_ultimativna-dieta-ultimate-diet-20

19.04.13
17:47

Ако ще гориш мазнини, наблегни на мазнините или поне направи така, че въглехидратите да не надминават мазнините.

едит: не говоря за грамаж, ами за калории. Извади калориите, които ти идват от протеин и остатъка раздели на две. Това ще ти е отправна точка по колко въглехидрати и мазнини да приемаш.

Мнението беше редактирано от charlie brown на 19.04.13 17:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1