Търся качествени пудовки

Темата е заключена.

Здравейте съфорумци.
Искам да попитам дали някой знае къде се продават качествени пудовки (метални) и на какви цени?
Трябват ми 2 х 12 и 2 х 16 кг.

11.04.13
12:39

Имаш ЛС :)

Да мерси за линка :)

Ще изчакам и мнението на други потребители. Но иначе офертата е ок!

11.04.13
21:40

Има едно момче Юри се казва , той се занимава професионално с гиревой спорт и може да ти намери.Имам възможност да му пиша лично ако имаш интерес.

Да пиши му. Искам да знам цените на които предлага въпросните пудовки.

казано от Boris Angelov на 11.04.13, 21:40:

Има едно момче Юри се казва , той се занимава професионално с гиревой спорт и може да ти намери.Имам възможност да му пиша лично ако имаш интерес.

И аз се интересувам :)

12.04.13
14:47

И аз :)

12.04.13
15:36

Добре. Писал съм му. Като ми отговори ще ви пиша.

19.04.13
21:51

Днес получих повечко информация за пудовките.
Цената е 3,50 - 4,00 лв/кг

Пудовки:
12кг - 45лв
16кг български стил  - 52лв
16кг китайски стил - 60лв
16кг руски стил - 64лв
24кг  - 86лв
32кг - 99лв

Пудовките са от метал без винт отгоре

Мнението беше редактирано от Борето на 19.04.13 21:56.

2 x 16кг искам. За стила ще напиша малко по-късно. Ползвал съм само китайски и не съм сигурен за другите два дали някой от тях няма да е по удобен. По скоро клоня към руския...

Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 20.04.13 15:44.

20.04.13
20:49

Да и аз това си мисля или китайски или руски.Попринцип руските са си оригиналния вид, но китайския сигурно ще е по-удобен за суингове

Мога ли да се срещна на место с човека и да си преценя кой тип ще ми е най удобен?

20.04.13
23:57

Аз ви препоръчвам руския вариант aka competition. Каквато е последната снимка. Широка база, еднакъв обем за различните килограми. Дръжката не е удобна за суинг с две ръце, но за други движения е много по-удобна.

@Boris Angelov ще ми дадеш ли телефона на твоя познат? Искам на место да ги видя пудовките и да си избера.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1