19.04.13
22:47
Здравейте, приятели!
От много време желая да пожъна ефект над тялото ми, не за да привлека внимание, а защото смятам, че така ще бъде по-добре за мен, та за това имам няколко въпроса, на които смятам, че Вие ще ми отговорите пълноценно… Какви добавки, какво време, какъв хранителен режим? Снимка на сегашното ми тяло (вчерашна снимка) — http://www.prikachi.com/images/476/6096476N.jpg, за колко време ще постигна подобен ефект — http://www.comunicatorbg.com/black_point/8.png? Този и другия месец, продуктите, които ще вземам са:
Glutabolic [производител: Nutrabolics] — Глутамин
Anabolic Amino 500 [производител: OLIMP] — Аминокиселини
Atro Phex [производител: BSN] — Фет-бърнър
ASSAULT [производител: Muscle Pharm] — Бустър
Темата беше редактирана от Николай Донг на 19.04.13 22:48.
Никой не може да ти каже за колко време ще го постигнеш това тяло.
Ще ти трябват доста години докато го направи само с добавки.
19.04.13
23:59
Може и за 1 година да стане,зависи от теб самия.
Но си трябва зверска диета и тренировки.
Добавките ,които си изброил изобщо не играят съществена роля,за развитието ти.
Абе за 1 година ме съмнява тая работа , предвид днешните начини на хранене и трениране , но ...
20.04.13
00:41
Той каза ,че иска да изглежда като човека от снимката,не като професионален културист..Това може да се постигне,ако приема достатъчно белтъчини и тренира правилно,дори за по-малко време.
20.04.13
08:11
при редовно трениране около 2 години според мене. все пак страшно много зависи от твоята генетика, хранене, тренировки и въстановяване. и не забравяй че веднъж почнеш ли не трябва да спираш. Успех! :)
20.04.13
10:09
Изглежда единствено El_tiggeraso ме разбра какво желая. Ми, аз попитах, какво време, какво хранене (главно) и какви добавки? С тези предполагам ще успея да направя що-годе нещо, не е казано, че само добавките ще ми свършат работа… Снимка на бицепса ми, докато тренирах в Италия и коремчето ми отсега. Предполагам като съм взел и фет-бърнъра, плюс сериозна диета ще успея да го сваля, така ли е?
Мнението беше редактирано от Николай Донг на 20.04.13 10:21.
казано от Николай Донг на 20.04.13, 10:09:
Изглежда единствено El_tiggeraso ме разбра какво желая. Ми, аз попитах, какво време, какво хранене (главно) и какви добавки? С тези предполагам ще успея да направя що-годе нещо, не е казано, че само добавките ще ми свършат работа… Снимка на бицепса ми, докато тренирах в Италия и коремчето ми отсега. Предполагам като съм взел и фет-бърнъра, плюс сериозна диета ще успея да го сваля, така ли е?
С какво те разбира El_tiggeraso ?? С това , че ти каза , че ще стане за по-малко от година и ти вече се надъха и лапна куката нали ? Питай този от снимката за колко време е направил това тяло , пък ако ти каже за 1 година ще се гръмна с халосни патрон. Хората работят с години дори за половината на това , а ти се заблуждаваш , че може за 1 година да стане.Ако следваме пътя на тази логика ,Колман,Кътлър,Арнолд трябваше да са двойно по-големи.Постоянство и правилно трениране и хранене се иска , пък другото е от към ген , но за една година забрави да го направиш.
казано от El_ tiggeraso на 20.04.13, 00:41:
Той каза ,че иска да изглежда като човека от снимката,не като професионален културист..Това може да се постигне,ако приема достатъчно белтъчини и тренира правилно,дори за по-малко време.
А , за да изглежда като професионален културист колко години трябват ? Две или три години , вероятно ? Я помисли пак преди да пишеш :)
оф аман от умници тука..... ебаси олелията - тоя от снимката е (не автора, а другия) е нищо. Имам приятели, които без да са пипвали желязо са по-големи и по-релефни от тоя.
До автора: Пич, купил си си боклуци, няма кво да се лъжем. Пий ги няма да ги хвърляш я, но наблягай на месо, яйца, млечни продукти. Колкото си килограма, умножаваш х2 и това ти е грамажа белтъчини, към който трябва да се стремиш на ден. Яж плодове, ориз, боб, хляб (ако ти се яде), картофи - абе въобще въглехидрати, които са приготвени у вас, домашни (не кроасани и другите полуфабрикати). Мазнини - зехтин, масло, сметана (на филийка е страшно), ядки и т.н. Ако ядеш правилно и тренираш правилно, за 1 година ще си 2 пъти по-добре от тоя дето си го дал на снимката. Обаче темата ти ми “мирише” на море. Съжалявам, това лято няма да си с тая форма на плажа... догодина :)
Мнението беше редактирано от Мирослав на 20.04.13 13:59.
20.04.13
20:42
Не, море като море го разбирам аз, просто желая да съм с тяло, като на момчето от снимката. Не съм ги взел тези добавки все още, защото още не съм се записал на фитнес, ще се запиша след великден/георгьовден. Е, препоръчайте ми тогава някакви хапове на варираща цена до 200 лв.
//(FACEPALM) Надъхал си се… Вие чувате ли се какво мъмрите? Не мога да се надъхам така лесно. ;)
Мнението беше редактирано от Николай Донг на 20.04.13 20:43.
оф аман от умници тука..... ебаси олелията - тоя от снимката е (не автора, а другия) е нищо. Имам приятели, които без да са пипвали желязо са по-големи и по-релефни от тоя.
Нали се сещаш , че тези приятели се срещат на хиляда-1 , ама тяхното е ген. Аз спирам да коментирам , а ще помоля автора -Ако можеш след една година живот и здраве, качи в тази същата тема снимка да видим.И да пробваи без анаболчета :)
Мнението беше редактирано от Пенев на 21.04.13 16:19.
21.04.13
16:38
Със сигурност няма да употребявам анаболни стероиди. ;) Не съм стигнал до там, защото не съм толкова жалък, колкото другите, които са вземали анаболни стероиди. ;)
Добре.Но пак ти казвам да не се надяваш на 1 година, защото после ще се разочероваш.Тренираи умно и се храни умно , с времето ще забележиш напредъка.
22.04.13
13:19
Модерация: Непозволено съдържание! Моля, спазвайте правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.04.13 14:00.
казано от Петко К на 22.04.13, 10:34:
За какво са му, ще ходи с дълги панталони :D
А стига бе :D на море с дълги панталони не бях виждал някои да ходи :D
казано от Николай Донг на 21.04.13, 16:38:
Със сигурност няма да употребявам анаболни стероиди. ;) Не съм стигнал до там, защото не съм толкова жалък, колкото другите, които са вземали анаболни стероиди. ;)
Ако пуснеш и трета тема, в която да питаш за метан, ще ти повярвам! ;)
казано от Николай Донг на 21.04.13, 16:38:
Защо пък да си жалък? Анабола не те прави животно. За да изглеждаш добре трябва и много, много труд в залата и още повече на масата. :) (анабола бил за жалките, ама като видите някой, който е взимал по-сериозни работи и гледате с отворена уста) :D
24.04.13
14:22
казано от Outsider на 24.04.13, 14:15:
(анабола бил за жалките, ама като видите някой, който е взимал по-сериозни работи и гледате с отворена уста) :D
Някои гледат, други не чак толкова.
Моля, не отклонявайте темата в неподходяща посока.
24.04.13
19:52
Не желая да вземам метан, просто съм се заинтересувал, желая да науча повече за тези анаболни стероиди. ;) Малко акъл в повече не е в излишък. ;)
казано от Николай Донг на 24.04.13, 19:52:
Малко акъл в повече не е в излишък. ;)
Особено в твоя случай. ;) За съжаление, нямаш ли си го по рождение си оставаш така завинаги.
30.04.13
19:11
Всичко зависи от теб! Раздаваи се до край в залата, в ежедневието и на тренеровки и ще почустваш бързо разлика и ще се мотивираш да ускориш оборотите.. Постоянството му е майката :)