20.04.13
00:47
Малко инфо - 188см, 95кг, занимавам се по сериозно с фитнес от 2 години и за първи път ще чистя мазнини. В следващите 2 седмици няма да имам възможност да ходя в залата и съм се съсредоточил над домашните тренировки.Нямам точно определен режим на хранене. За 2 седмици успях да сваля около 4 килограма, но изведнъж спрях и искам да питам дали правя нещата правилно.
Храненето ми е следното:
1. закуска - 400гр. кисело мляко + някъв овес смесен със стафиди
2. около 10.30ч. - зелева салата + 150гр. пилешко
3. обяд - 2 омлета със сирене (1 омлет е от 6 яйца)
4. около 15.30ч. голямото междучасие в даскало - солети от 30ст.
5. вечеря - риба\ пилешко \ свински пържоли\ каквото има друго сготвено у нас
Тренировките са ми всеки ден: сутрин 3 рунда табата (редувам удари по чувал със суинг с дъмбел 30кг.), вечер след вечеря около 30 минути удари по чувал, събота и неделя лостче и успоредка. В началото имах доста прогрес, но не знам защо спрях да свалям. Когато тръгна в залата мисля да вкарам тежък клек и да намаля табатата на 3 пъти в седмицата.
20.04.13
13:13
Никаде не видях кардио братле... :) Независимо какви са ти тренировките, кардиото си остава номер 1 за чистене, даже сега се връщам от бягане, вкарай кардио 1-2 пъти седмично е достатъчно по 30-40 мин ;)
20.04.13
13:27
Ударите по чувал са си много добро кардио , не ги подценявай . Друг е въпроса , че може да включи и тичане .
Табатата не е ли вид ХИИТ? Накрая на 3-тия рунд от табата не мога да гледам и все едно са ме полели с 1 кофа вода, даже 1-2 часа след табата продължавам да се потя. Не успях да намеря категорични резултати, че от табата се топят мазнини, затова сложих 30минути чувал вечерта, което също ми идва доста изморително. Според вас какви подобрения може да се направят по храненето?