Ужасна мускулна треска, моля помогнете (+упражненията)

19.04.13
11:02

...

Темата беше редактирана от astileable на 28.04.13 00:02.

19.04.13
12:36

Единствения лек срещу мускулна треска са редовните тренировки.

19.04.13
12:51

казано от Петко К на 19.04.13, 12:36:

х2 :)
не се умира, нищо няма да се увреди, почини 2 дни и тренирай редовно, а не веднъж на седмица.Така треските ще стават по-леки. Иначе свикни с мисълта, че доброто натоварване ще ти носи и болка. Мисля, че програмата е подходяща за начинаещо момиче без двигателна активност, само бих махнала абдуктора -за краката нападите и обикновен клек без тежести.

19.04.13
14:05

казано от Петко К на 19.04.13, 12:36:

Или пълното им спиране. :D

Ти като за първа тренировка си се разбила направо :D .... Почини си и гледай следващите ти тренировки да не са така натоварващи, с всщка тренировка постопенно увеличаваш натоварването.... и най-важното БЪДИ РЕДОВНА :) Успех !

19.04.13
21:49

Аз когато имам мускулна треска, на следващия ден тренирам още по-яко и тя си минава.
Но щом си начинаеща, отдели си няколко дни за почивка и възстановяване.

19.04.13
22:18

Благодаря за съветите. Сега съм малко по-добре ама пак е доста зле положението. :D Четох, че приема на протеини помагал за треската, та днес карах на яйца :D
Инструктора ми каза да отида пак във вторник, така че до тогава ще почивам. Иначе наистина си се разбих, това е точната дума :D Точно 2 часа ми отне, за да свърша тези упражнения.

Мнението беше редактирано от astileable на 19.04.13 22:18.

19.04.13
22:35

Няма по-хубава болка от мускулната треска :D

19.04.13
23:12

“Инструктора” може да ти е докарал rhabdomyolysis. Прегледай статията и ако имаш някой от другите симптоми те съветвам да отидеш на лекар.

20.04.13
00:06

Повечето хора си мечтаят за такава мускулна треска ,a ти от нея бягаш.
Дори имаше подобна тема наскоро. :D

20.04.13
13:47

казано от emil r на 19.04.13, 23:12:

“Инструктора” може да ти е докарал rhabdomyolysis. Прегледай статията и ако имаш някой от другите симптоми те съветвам да отидеш на лекар.

Това сериозно ли го казваш?????????????????
Как се казва на български....
Някой друг може ли да каже мнение дали е възможно да получа това нещо???? Е сега съм много притеснена, моля ви кажете....

Мнението беше редактирано от astileable на 20.04.13 13:49.

20.04.13
16:10

казано от Ellie на 20.04.13, 13:47:

казано от emil r на 19.04.13, 23:12:

Това сериозно ли го казваш?????????????????
Как се казва на български....
Някой друг може ли да каже мнение дали е възможно да получа това нещо???? Е сега съм много притеснена, моля ви кажете....

Абе стига глупости :D бас държа че до 2-3 дена ще ти мине

21.04.13
12:02

Днес съм по-добре, пак ме наболява, но не е като вчера или оня ден.
Само и единствено ръцете ме болят зверски. Ако не се лъжа става дума за брахиорадиалис, брахиалис или екстензори на предмишницата. Особено на дясната ръка, направо не мога да си я опъна права и ако опитам ме опъва и боли. Дано да мине... има ли някакъв вариант да е станал някакъв фал и завинаги да ме боли така? :( :D

Мнението беше редактирано от astileable на 21.04.13 12:02.

21.04.13
12:58

Пий един аспирин и разтягай мускулите по малко, оживява се след мускулна треска :)

21.04.13
13:14

Е, то ясно, но НИКОГА до сега не съм имала такава... по-рано четох за разкъсване на мускули ала-бала и само се плаша тука... вече трети ден минава, а не мога да си опъна прави ръцете или да нося нещо по-тежко. Ако ми кажете, че и вие сте имали такава мускулна треска и сте я приели за нещо нормално... това е нещо непонятно за мен. :D Чувствам се като инвалид, понеже като взимам някакви предмети чаша или нещо друго и докато успея да си координирам движението на ръката правя някакви суховати сковани некоординирани движения и ако продължително време ги натоварвам и ме заболяват отвътре някак си.

Мнението беше редактирано от astileable на 21.04.13 13:14.

23.04.13
02:27

Не се филмирай излишно...и тази връзка-ако се разболееш някой път...не си гугълвай симптомите, нищо добро не излиза :D
Нормално е, мен мускулна за ден-два до сега никога не ми е минавала :)

Мнението беше редактирано от ivetass на 23.04.13 02:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1