21.04.13
09:07
Здравейте, започнах да тренирам по-усилено от седмица насам и мисля, че контузих бедрата. Не съм се натоварвал повече от необходимото, имам добре построени 3 силови тренировки в седмицата, в които тренирам всички базови упражнения, докато свикна. Имам шлатери на краката и те донякъде ми пречат, но сега проблема е друг. Преди 4, 5 дни на сутринта не можех да ходя нормално, имах страшна болка в часта на задните бедра, започва от сгънката на краката, и завършва почти до седалището, но не точно, педия по-надолу. 2, 3 дни го обездвижих, но започна да ме боли още по-силно и се поразрових, докато видях, че може би трябва да правя стречинг за да се оправи. Направих няколко разтягания и веднага ме отпусна, но за малко, после пак започна и разтягах пак, но се въртя в омагиосън кръг. По-добре съм в момента, но не мога да ходя пълноценно в проблема, много ще съм благодарен за комплекс от упражнения, които ще ми помогнат да ги оправя, дали нямам скъсени мускули в следствие на това, че последните месеци ходих трудно заради шлатерите? Моля някой да ми каже какъв стречинг да изпълнявам, аз го правя комплекса от упражнения винаги след тренировка, но явно съм ги контузил от неправилно изпълнение на дадено упражнение. Мерси.
21.04.13
12:43
Т’ва на мене ми звучи на мускулна треска, свиквай с нея, често ще ти се случва ;)
21.04.13
13:31
И аз така си мислех, но едва ли. Просто не можех да ходя нормално, сякаш мускула ми е скъсен. Пък и 5 дена мускулна треска да е подкрепена с такава болка не вярвам, може ли да ми кажете някакви разтягания, с които да възвърна нормалния им вид по-бързо? По-точно нормалното им функциониране.
21.04.13
15:47
http://www.bb-team.org/exercise/2770_raztyagane-na-zadni-bedra-ot-stoezh
http://www.bb-team.org/exercise/3422_raztyagane-za-gluteusi-adduktori-i-zadni-bedra-ot-sed
21.04.13
16:14
Благодаря, последно искам да попитам понеже никъде не виждам да пише. Кога да изпълнявам разтяганията за адукторите? По всяко време ли мога да го правя? Искам да си нормализирам бедрата по-бързо..