21.04.13
17:37
Искам да попитам, един много прост въпрос! По колко въглехидрата трябва да приемам на ден,приемам и креатин. Разбрах,че се усвоявал по-добре с повече, но колко са минималните въглехидрати! МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ !
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.04.13 19:33.
21.04.13
17:50
казано от Kiril Petrov на 21.04.13, 17:37:
Искам да попитам, един много прост въпрос! По колко въглехидрата трябва да приемам на ден,приемам и креатин. Разбрах,че се усвоявал по-добре с повече, но колко са минималните въглехидрати! МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ !
По 3 въглехидрата :D
казано от Vasil Stoianov на 21.04.13, 17:50:
Ако е напреднал може и по 4 ;)
Креатина се усвоява по-бързо с бързи въглехидрати.
21.04.13
18:01
а какво ще рече тези бързи въглехидрати :)? Смисъл нещо не разбрах тук, 4 въглехидрата на ден, нещо не ми се ядва. Един приятел ми каза ,че е добре примерно по 1 лъжица мед с креатина , правилно ли е ?
21.04.13
18:07
казано от Kiril Petrov на 21.04.13, 18:01:
а какво ще рече тези бързи въглехидрати :)? Смисъл нещо не разбрах тук, 4 въглехидрата на ден, нещо не ми се ядва. Един приятел ми каза ,че е добре примерно по 1 лъжица мед с креатина , правилно ли е ?
Ти мерил ли си си IQ?
казано от Kiril Petrov на 21.04.13, 18:01:
Бързите въглехидрати ги дъвчеш бързо , бавните - бавно ;)
П.С Защо няма емотиконка (facepalm) (fubar)
Мнението беше редактирано от rory на 21.04.13 18:18.
Тук трябва поне троен facepalm!!!
21.04.13
18:48
Виж...понеже няма как да вземем темата насериозно, ще ти отговоря накратко. Креатина наистина се усвоява по-добре, ако се приема пряко около нещо, което да вдигне инсулина (като бързите въглехидрати - захарите и нишестетата се използват най-често). Ала, ако приемаш някакви умерени дозировки, не виждам никакъв проблем да си го пиеш както ти е препоръчал производителя (най-вероятно 2 х 5 грама дневно със 200-300 мл вода или сок ВСЕКИ ДЕН). Така, че не се бой колко ти е минималния въглехидрат и недей да носиш буркан с мед във фитнеса. Меда много хубава и питателна храна, ала остави го за палачинките или овесените ядки (:
Мнението беше редактирано от Nikolai Stankov на 21.04.13 18:49.
казано от any0ne на 21.04.13, 17:57:
казано от Vasil Stoianov на 21.04.13, 17:50:
Ако е напреднал може и по 4 ;)
Креатина се усвоява по-бързо с бързи въглехидрати.
Какви 4 ... остави го да се назоба с 5 !! :D