Аспирин

22.03.06
20:37

какво смятате за приемът на аспирин с кофеиновата напитка преди кардио дейност?
колко време е възможна тази комбинация, и в какви мг да е аспиринът, в зависимост от теглото?
коя марка аспирин предпочитате?

22.03.06
22:08

И аз се интересувам.
Мен лично БГ аспирина ми дразни на стомаха и затова си взимам някакъв американски, който се разтваря във вода.
Аспирин + кофеин - колко време може да се приема ?

23.03.06
00:48

Престанете с тоя аспирин - той се взима за да се направи комбинацията ЕКА - ефедрин, кофеин, аспирин... ако си мислите че само с аспирин и кофеин ще отслабнете... в тази комбинация ефекта идва основно от ефедрина... другото е пъти по слабо...

23.03.06
14:05

Единственият плюс на аспирина тук е, че възпрепятства производството на млечна киселина(нямате мускулна треска), което е добре в период за релеф.

23.03.06
14:43

[quote author=“Voltmachine”]Единственият плюс на аспирина тук е, че възпрепятства производството на млечна киселина(нямате мускулна треска), което е добре в период за релеф.

Хммм добре , добре  еако е истина , но първо виж или прочети на какво се дължи мускулната треска дали на млечната киселина или на нещо друго...

23.03.06
15:15

Такамм :
Цитат 1 : Аспирин, аналгин, амидофен - аспиринът е много полезен при мускулна треска , а амидофенът се използва при висока температура. Всъщност, ако вземете повече лекарства, не е проблем - те не тежат и не заемат много място. 
Взет от http://hiking.hit.bg/advices/needs.html
Цитат 2 : Щом болката намалява при движение ти препоръчвам да направиш една дълга разходка, и сутрин и вечер по един аспирин с 3-4 таблетки вит.С.
Взет от
http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=2001&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=8267417ff4857b0a44b0e55b5aaf7026
Цитат 3 :Утре сутринта съм на фитнес да видим как ще се представя, че за първи път ще ходя. А да питам вярно ли е че ако изпия 1 аспирин след тренировката след това няма да имам мускулна треска, защото аз най-вероятно ще я получа, а искам това да го избегна.

По-добре го пий преди тренировка и не тренирай много дълго.
Взет от http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?p=10464&sid=458feb2946870dcf70f156c38d0fecb1
Цитат 4 : А за да не ви нападне мускулна треска пийте един аспирин и си вземете един много горещ душ или вана.
Взет от http://rozali.com/fitnes.php?l=comm&p=9
Еми не казвам само аз, че с аспирин се подпомага премахването на мускулна трескаЕдинствената неточност в предишният ми пост е, че точно от млечната киселина идва болката. Самата болка идва при разкъсването на мускулните влакна при тренировка, което е съпроводено с отделяне на млечна киселина(вече ми става любима).

23.03.06
15:53

Незнам вие как го виждате това с аспирина, но сппоред мен при опит да се отслабне много хора, не ядът /нищо ново под слънцето/ и в същото време като си праснат 1 кафе и аспирин/често на празен стомах/ и се сдобиват със стабилен стомашен проблем. Язвичка и т.н. :?

RE

23.03.06
16:30

[quote author=“tpd”]Незнам вие как го виждате това с аспирина, но сппоред мен при опит да се отслабне много хора, не ядът /нищо ново под слънцето/ и в същото време като си праснат 1 кафе и аспирин/често на празен стомах/ и се сдобиват със стабилен стомашен проблем. Язвичка и т.н. :?

Вярно е! Аспирина не трябва да се пие на гладно както и  да не се приема  в големи дози.

23.03.06
16:59

[quote author=“kao”]Престанете с тоя аспирин - той се взима за да се направи комбинацията ЕКА - ефедрин, кофеин, аспирин... ако си мислите че само с аспирин и кофеин ще отслабнете... в тази комбинация ефекта идва основно от ефедрина... другото е пъти по слабо...

никой не си мисли, че ще отслабне само с кофеин и аспирин. просто смятам, че щом правя другото както трябва, защо да не прибавя и това, ако ще даде още по-добър ефект.
естествено, че основно ефекта ще дойде от ефедрина. не си спомням кой го беше казал от бг културягите, но: “колкото по-вредно, толкова по-помага”(май беше ония дет пиеше по кутия прот. на биогейм и одобряваше стероидите) :))

23.03.06
21:42

Voltmachine Засегнах въпроса с мускулната треска на какво се дължи, не говорех за друго

04.04.06
15:45

Абе от личен опит ви казвам ,че аспирин ,ако не ти е зле и не те боли нещо не се ВЗИМА.Той влиае зле на корема и дразни стомаха.А това ,че се отслаба с аспирин без коментар :shock:

21.04.13
18:33

Модерация: Непозволено съдържание!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.04.13 19:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1