27.09.05
22:29
Понеже за порва година съм в университет добре ли ще е да запиша фитнес като спорт и да тренирам там или ще ми обърка тренировките има ли някой запознат ?
нищо няма да ти обърка. в ПУ представяхме само картите с използжани тренировки от залата на Ким на Руми Присадова , инче си ходихме , когато си искаме.
И аз съм за първа година, ама какъв е проблема като го запишеш като спорт?????? Как може да ти обърка тренировките, ще си ги правиш в залата на университета, а не в твоята зала (сигурно във ВУЗа е по-евтино)! Няма никаква разлика!!
27.09.05
22:34
[quote author=“Voltmachine”]Понеже за порва година съм в университет добре ли ще е да запиша фитнес като спорт и да тренирам там или ще ми обърка тренировките има ли някой запознат ?
Ами аз съм студент и поне в СУ фитнеса е много скапан. Има голема навалица редиш се... треньора, зависи на какъв попаднеш все пак, ти казва не прави това, а това... не дигай с толкоз много... и така... По принцип спорта в университета е 1 път седмично, но може и повече да ходиш.
27.09.05
22:36
Гледам че има отзиви и ако ми кажете и дали има изпити накрая и какви са направо супер защото съм тежичък и ако норматива ми е 10 пъти собственото тегло от лежанка :?
при нас и да е имало , никои не ми е казвал , защото по - голям психопат от мен в залата по това всреме нямаше. то и сега де ;)
колко си тежък?
27.09.05
22:41
[quote author=“Voltmachine”]Гледам че има отзиви и ако ми кажете и дали има изпити накрая и какви са направо супер защото съм тежичък и ако норматива ми е 10 пъти собственото тегло от лежанка :?
Ако има то те са смешни... повече гледат да ходиш редовно и да правиш каквото и както ти кажат!
27.09.05
22:42
амии :oops: бях началото на лятото 108 са съм 96 ама пак няма да ги дигна едва на скоро почнах да мога да се набирам виждаш ка какво става въпрос :cry:
А, мога ли да му тегля една с лоста? :evil: :evil: :evil: Сигурно е някакъв дето се мисли за голямата работа, ако ще ми казва какво да правя ще му ***** ***** ****! Не знам при нас как ще е! Аз ще уча в НАТФИЗ и даже не знам какви спортове има :? (ако въобще има :( )
Иначе за Волтмашин - то това 10 пъти собственото тегло, вярвай ми 99% от студентите не го могат, така че ме съмнява да ви изпитват, най много веднъж (да не ми се обиди някой, говоря за тези които не тренират, а те са около 99% от студентите)! Няма да учудя ако и инструкторите няма да могат да си вдигнат килата :lol: :lol: :lol:
НАТФИЗ - интересно . актъор и културист ;) браво , че нашите кинаджии са все едни скелети.
Операторско майсторство!!! Актьорите верно са едни скелети повечето, прав си един здрав няма! Като ги знам как пият малиииииии! Само диета ще мога да пазя само лятото, че ще затъпея малко, ще се изнервя, а докато уча по добре не!
[quote author=“Voltmachine”]Гледам че има отзиви и ако ми кажете и дали има изпити накрая и какви са направо супер защото съм тежичък и ако норматива ми е 10 пъти собственото тегло от лежанка :?
бати норматива дет ше е,аз изобщо не знам дали има някой дет вдига 500,камо ли 1000 :shock:
Хахах това беше примерно казано...
А за нормативите - не мисля, че някой ще го земе на сериозно този спорт в университета... сестра ми като учеше беше записала тенис на маса, но едвали знае от коя страна се държи хилката :wink: ... икономина завърши :)
Такаче не ми се вярва някой да ти даржи сметка какво правиш ...
Момчето имаше предвид 10 повторения със собственото тегло.
28.09.05
11:34
Момчето имаше предвид 10 повторения със собственото тегло.
Да ‘щото и Халил Мутлу щеше да има 2ка в университета с тея изисквания. :lol: