Дневникът на Виктор

Темата е заключена.

Здравейте, казвам се Виктор. На 14 години съм, 171см висок и 59 кг. Мотивирах се от Bar Brothers и мечтата ми е да се срещна с тях и да имам такова тяло. Знам, че съм още малък за тяло като тяхното, но искам от сега да започна. Целта ми е да кача сила, малко мускули и да съм релефен. Сега тренирам вкъщи и на лост на вратата ми, но като свърши училището ще излизам с приятели на лостове.
Дано да има хора, които ще прочетат това, и ще ме съветват и насочват :) Ако ви интересува нещо, питайте :)
Имам само един малък въпрос дали е възможно да се качва сила и мускули и едновременно да се намаляват подкожните мазнини?

Gogo

21.04.13
22:50

“Прочетох” в гугъл за мечтата ти.
На 14 години всичко е възможно. Хормоните ти са тръгнали вече. И ще качваш и ще чистиш, От теб се искат само 2 неща. Здрава храна и постоянство в тренировките. На лостовете няма да си сам и ще ти действа стимулиращо.

21.04.13
22:53

Здравей Виктор !
Напомняш ми на мен преди няколко години :) ...
Страхотно е , че си се запалил по спорта , а тук със сигурност ще намериш хора  , които да те напътстват и помагат .
Аз лично все още се уча , но имам огромно желание след няколко години да стана специалист на тази тематика . Ще се опитвам да ти помагам с каквото мога . Хайде сега лека нощ от мен , че утре ще се става рано :(

21.04.13
23:38

Както каза Gogo,неможеш да качваш и да сваляш,на лостове по вероятно да се чистиш така че...

21.04.13
23:53

Здравей,радвам се че си мотивиран още от малък,това все пак е най-важното.
И аз погледнах в гугъл за мечтата ти и да ти кажа хич не е невъзможно да си като тези момчета.
Това обаче е плод на много лишения и тренировки,за които на теб още не ти е дошло времето.
Сега просто послушай Gogo.
Успех.

Първо благодаря за отзивите и се надявам да има също толкова хора, които ще четат тренировките и храненията ми :) Ще добавям всичко което правя през деня към този отговор
Закуска 8:15 : финни овесени ядки с мляко
Тренировка 9:10
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/266706_491442854240678_1386804498_o.jpg
Не правих Inclinced Chin ups защото не ми се разглобяваше лостта :D
Другите ги правих 3 сета като разделя бройката повторения на две
30 секунди почивка между упражненията и 3 минути между сериите
Ядене след тренировката:
3 яйца
1 nestle musli
1 огромна ябълка :D

Мнението беше редактирано от Виктор Тодоров на 22.04.13 10:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1