Дневникът на Жоро

Темата е заключена.

22.04.13
08:27

Здравейте.Казвам се Георги на 32 години съм от Бургас и тренирам (не много редовно)от няколко години(3-4) Висок съм 188 тежа 85кг.Пробвах всякакви програми и добавки(протеин,креатин,гейнър,декстроза) И оптималният вариант за мене е следният:
  Тренировъчна програма:
Пон - Гърди , бицепс
Сряда - Гръб , трицепс , трапец
Петък - Рамо , крака
  След известно време програмата спира да действа и тогава почвам да ходя на лостове за няколко седмици.После пак се връщам на програмата. работя по 12 часови смени и почивам горе-долу през ден,затова този вариант на 3-дневен сплит е идеален за мен. Ако някой може да препоръча нещо подобно за разнообразие ,ще се радвам.
Добавките:
Най-голям ефект при мен има суроватъчния протеин с преобладаващо съдържание на изолат.((100%PURE WHEY е много добър),но ще се радвам ако някой препоръча и нещо по-добро на добра цена) Взеимам една доза сутрин на гладно,една 40мин преди тренировка и една веднага след тренировка с някакъв бърз въглехидрат(мед,банан и тн.) понякога бухам лъжица захар в протеина. Мисля ,че откъм добавки това е напълно достатъчно.
Основната ми цел е покачване на маса(сравнително салбо телосложение имам) Но с моята работа е малко по-трудно поради дългите смени и невъзможноста да се храня през 3-4 часа.
В тренировките най-голям проблем ми е коремната област.Голяма част от тежеста ми е в корема а като цяло съм слабичък.ръка-38смНе мога и не мога да се надъхам за тези пусти коремни преси и изглеждам доста смешно. Слаб с корем (giggle) Някой ако може да препоръча нещо за смъкване на корем,което не включва коремни преси ,ще се радвам да го прочета.
И така,да обобщим:
В тренировките търся покачване на ММ и сваляне на мазнини в корема.
В добавките търся:Възстановяване и покачване на ММ.
Ще се радвам да коментираме по тези теми.Благодаря ако сте отделили време за моят дневник.

Темата беше редактирана от Gergi_81 на 22.04.13 08:34.

22.04.13
11:36

Някой ако може да препоръча нещо за смъкване на корем,което не включва коремни преси ,ще се радвам да го прочета.
Не разчитай на коремни преси да смъкнат корема /много по - голяма е вероятността да ти причинят контузия на кръста/.Аз лично предпочитам контролирано повдигане на краката докато съм на успоредката. Корема участва като стабилизиращ мускул в повечето многоставни упражнения /тяга, клек, гребане с щанга/ - така че ако ги правиш значи тренираш и него. За свалянето на мазнини в коремната област / а и където и да е по тялото / трябва да си погледнеш хранителния режим  - но мисля че това ти е известно. Може да правиш кросчета сутрин рано - на гладно /или само на кафе без захар/.
Ще следя темата , защото ще ми е интересно какво ще ти препоръчат другите -  и аз искам да свалям в корема и да качвам в ръцете :)
Аз също давам 12 часови дежурства и знам колко е трудно да съчетаеш тренировките и този режим на работа.
Успех

22.04.13
11:48

Благодаря за съветите. Това с храненето съм го изгладил(поне така си мисля)Явно начинът е кросче сутрин раничко на гладно,но още нямам нужната мотивация да стана в 5 часа :)

п.ц. Само да добавя ,че на снимката съм си глътнал корема мнго сериозно :D

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 22.04.13 11:49.

Gogo

22.04.13
12:05

Нещо не мога да вържа снимката със 188 височина и 85 кг. Изглежда ми да си или над 85 или под 188.. Може снимката да лъже нещо.
Има един момент във възрастта, където ако тръгнеш с идеята да сваляш корема, ще заприличаш на момченце до тогава.

Мнението беше редактирано от Gogo на 22.04.13 12:09.

22.04.13
13:47

Тежеста е много относително понятие,но и снимката просто е добра.В действителност не съм толкова корав ,както изглежда на снимката.:D

22.04.13
19:05

ами за сваляне на корема е най-добре бягане или някакво друго кардио

24.04.13
08:03

Открих си оптималния вариант за тренировки:
ТРЕНИРОВКА 1               ТРЕНИРОВКА 2

КРАКА                          ГРЪБ
клек -5серии                    тяга -4серии             
прасец -5серии                  набиране -4серии
                                чукове -3серии
ГЪРДИ                          трапец -3серии
лицеви упори -2серии
лежанка -4серии                БИЦЕПС
кофи -4серии                    прав лост -4серии
флайс -4серии                  чукове -3серии
                                дъмбели -3серии
ТРИЦЕПС
тясна лежанка -4серии          РАМО
френско -4серии                воена преса(зад врат) -4серии
дъмбел зад врат -3 серии      повдигане встрани -4серии
                                задно рамо -4серии

Сериите са писано произволно. Тренирам всеки път според моментното състояние.Тренирам през ден и КОРЕМЪТ ГО НЯМА !  Само за 1 месец

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 12.06.13 22:51.

30.04.13
17:04

.

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 12.06.13 22:48.

02.05.13
16:53

.

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 12.06.13 22:47.

18.05.13
23:46

.

Мнението беше редактирано от Gergi_81 на 12.06.13 22:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1