02.02.12
01:49
В момента пия Jack3d и ми е насвършване та съм с насочил към нещо друго.Ипо точно към Assault на Muscle Pharm.Доста добри ревюта изчетох за него и коментари и мисля че досега негативен коментар не съм видял.В момента явно могат да се купят 3 различни продукта (само 2 от БГ магазините).
1.Старата формула със старата кутия - ТОВА
2.Старата формула с новата кутия - ТОВА
3.Новата формула с новата опаковка - Това все още го няма никъде по българските магазини.Звънях и скоро чакат доставки от него.
Нещата са доста сложни.В силабг гледах имат само от Вариант 1.Във Фитнес1 видях новата опаковка и им звънях и точно от тях разбрах че това е старата формула в новата опаковка.Става още по заплетено че всичките 3 имат различни дозировки:
1.800 грама кутията - 40 дози - 20 грама доза
2.1200 грама кутията - 26 дози - 46 грама доза
3.800 грама кутията - 32 дози - 25 грама доза
И от трите продукта дозите са различни.Моля който е опитвал някой от тези продукти да сподели впечатление за да знам към кой да се ориентирам.Благодаря предварително.
02.02.12
19:46
Явно малко хора са взимали Assault.А да попитам добре ли ще е да го приемам + Arginin на Scitec Nutrition примерно
Аз лично съм много доволен от “Assault” - новия поръчaн от ввв.ихерб.цом, мисля че продукта е доста добър и с добър профил.
Пил съм преди ХотБлъд и Джак3д и определено по ми харесва и от двата.
Не случайно е в челните места по продажби в бодибилдинг.ком
Има коментари и в секцията за Продуктови ревюта....
10.02.12
13:14
Новият вариант не е лош, вторият вариант също, може би първия бих го класирал по-назад. Вторият вариант има корен от сума, която е много хубава билка и съдържа бета-екдистерон, но откакто екдистеронът е в допинг листата, махнаха съставката от продукта и го замениха с друг - родиола розеа, която е личният ми фаворит сред билките. Тааа, аз бих заложил на новата формула 3.0, все трябва да я има някъде.
10.02.12
13:21
казано от Тодор Давидов на 02.02.12, 19:46:
Явно малко хора са взимали Assault.А да попитам добре ли ще е да го приемам + Arginin на Scitec Nutrition примерно
Не ти трябва аргинин, самият аргинин малко е безмислен ако е чист аргинин. Ако е някоя по-добре усвояема форма, тогава е ефективен при употреба заедно с орнитин и норвалин.
Здравейте! Решил съм след време да си купя Assault, но не съм още сигорен понеже се колебая. Може ли някой който е пробвал продукта да си искаже мнението, тоест само силата ли повишава и дали и мускулна маса, както и ако има забележки около продукта или може да ми предложи друг продукт. Благодаря предварително ! :)
Пил съм много от Асалта и смея да твърдя, че не съм доволен от продукта. Да се има на впредвид, че моя беше от САЩ и на доста ниска цена. Виж вече, ако приемаш конската доза и си готов да дадеш 80лв за 16 тренировки е друго.
22.04.13
22:09
Изпих една кутия (новата) и не съм много доволен. За да го усетя трябваше да пия поне доза и половина. Другото което е ,че от някой съставка получих някаква алергия. Първо получих оток на пениса, след 3-4 дни спадна, но ми се изду лявото бедро. След още 3-4 дена ми се изду коляното и така отока продължи на долу по крака и стигна до глезена . След като спрях асаулта , вече нямам проблеми с това.