21.04.13
01:25
Ами..аз си тренирам,надявам се да ми помагате,когато греша нещо :) Утре ми е почивен ден,че нещо си направих на крака докато тичах.. Но все пак ще пиша какво съм хапвала :))
21.04.13
10:19
Тук има доста добронамерени и разбиращи от спорт хора, които с удоволствие ще ти помогнат. ОБАЧЕ е хубаво да напишеш нещо повече за себе си - кг, ръст, какво искаш да постигнеш и как смяташ да го постигнеш, хранене, тренировки и т.н.
Оттам нататък ще е много лесно да ти се дават съвети.
21.04.13
16:33
Благодаря много,оценявам го!
Такаа, аз по принцип нямам строг режим на хранене,но от утре започвам една седмица само на протеини: Белтъци,обезмаслени кисело и прясно мляко, извара. След това вече ще вкарвам и други неща! Утре ще пиша какво съм хапвала :))
21.04.13
20:05
Исках още нещо да попитам-преди,когато тренирах ми намаля бюста доста и сега ме е страх много че пак ще стане така..има ли как да не намалее а напротив, с тренировки да го увелича..защото ако мускулната тъкан в гръдния мускул се увеличи съответно ще намалее мастната а реално бюста се състои от мастна тъкан..
22.04.13
22:53
Днес закусих със 100гр. извара леко подсолена, отидох да тичам (4км крос) след това изяход 400гр. кисело мляко. След обяд хапнах 3 яйца със 200гр кисело мляко и щипка червен пипер + 30 - 40 гр извара. Не го изядох цялото и си го доядох вечерта. Сега не искам да ям,но си намерих малко залагалка - 80 грама белени слънчогледови семки.
Ами ти за бюста сама си си отговорила, ти можеш да оформиш мускула под бюста, но това, което ти искаш, онова ....женственото...си е мазнина и няма вариант да не намалее :)
23.04.13
14:48
Днес :
30 lunges
40 calf raises
50 wall squat
100 jumping jacks
40 sumo squats
3 series X 5 pushups
2 series X 60 squats
Закусих 2 яйца в доматен сок,преди тренировка пих Л карнитин. Днес ми е слаб ден..нещо много бързо се изморих..утре ми е ден птново за тичане + тренировки.
Мисля да хапна за обяд 2 яйца + 200гр. кисело мляко + бучка сирене с малко червен пипер отгоре.
Тей като след обяд отивам на работа по-късно мисля да хапна малко кисело мляко с мюсли. Една активия с мюсли.
25.04.13
00:55
Днес нищо не съм правила..пуши ми главата направо..
нямах време да ям дори хапнах 2 сандвича от пълнозърнесто хлебче с резени краставичка,маруля,домашно пилешко месо и сирене..