НВД L-Carnitine въпрос

27.09.05
18:08

Здравейте,
От  2 месеца съм на НВД и тренирам 3х седмично  и смея да заявя че се чувствувам отлично. От този месец започнах да приемам и L-Carnitine, намерих разфасоки от 500 мг 60 таблетки, на опаковката пише 1 капсула на ден и аз така ги взимам. Контролирам се да не допускам загуба на повече от 2% тегло на седмица. моето питане е следното.
От много отдавна съм свикнал на всеки 28 дни да карам на течности 24 часа за прочистване на организма, може и да е самовнушение но работи добре за мене (всичко започна когато като малък прочетох една книга за древен египет и медицината му но там са гладували по 3 дни а това е много за мене, а пък е на всеки 28 дни защото така по лесно помня датата съвпада с пълнолунието,което пък е отбелязано на повечето календари)
Интересуваме ако не приемам храна през деня а само вода да речеме трябва ли да спра и L-Cranitne този ден, в инструкцията пише да се приема между храненията.
Благодаря предварително

BA

28.09.05
07:35

Ми нали целта ти е прочистване на организма - следователно бих ти препоръчал да не взимаш Л-Карнити, обаче ми се струва малко странно това да гладуваш цял ден и само на вода, ама... аз съм ентусиаст и такива интересни работи ако се одобрят веднага претприемам - така че да видиме какво ще кажат по-големите  :wink:

28.09.05
09:44

Абе де да знам.Л-карнитина освен,че помага за топене на мазнините,помага и на тялото да изхвърли отпадаците от горенето на мазнините.Така че няма да ти помогне в прочистването,но няма и да ти пречи.Все тая е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1