26.09.05
22:05
Здравейте!Аз съм на 15 висок съм 166(което ми е голям комплекс) тежа 65 и искам да се поразвия малко.Та въпроса ми е как да стимулирам разтежа ако е възможно с хормони ли с много витамини ли дайте някакви идеи.Също така за натрупване на мускулна маса какво бихте препоръчали?И каде в дружба или някаде близо до нея има добри фитнес зали?Надявам се да не съм много досаден и мерси предварително :)
Ами можеш да го стимулираш с повече ядене а ако имаш предвид зоб или други има си раздели за това
По принцип темата не е за тук
Еми аз ходя във Флайс... до езерото в Др. 1 се намира... има 1 мисля на мусаши се води до линията на 4(по посока към комплекса на ЦСКА) и някакъв, за който не съм сигурен до “шатрата” при пицария Мис Каприз...но никога не съм ходил там...
За стимулиране на растежа може да пробваш комбинацията от Орнитин,Аргинин и Лизин.
На Ultimate Nutrition има и струва 36,50 лв.Стига за 1 месец.По-принцип стимулира отделянето на хормона на растежа,но дали ще помогне въобще за растеж на височина не знам.Аз съм решил да пробвам да го взимам 5-6 месеца,щото и аз имам такъв комплекс макар че съм 178см некъде.
Това не е забранен медикамент!
Трибестана е възможен отговор ако искаш натурално да качиш повишава тестостерона с 30 % а всички знаем какво прави това
МОМЧЕТО Е НА 16 . ТЕПЪРВА МОЖЕ ОЩЕ МНОГО ДА ПОРАСТЕ . ПОНЕ ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ , МЪЖКИ :)
27.09.05
21:18
Ei kriss пич аз съм на 16 и съм 163,но ми е през к.ра колко съм висок да ти кажа :D
Ходя на вдигам щото искам да стана животно не ме интересува ръста,но естествено е по добре да си по висок:)
спарки , сега ти е през , но тъй като си дребничък , внимавай да не се изкушиш по химията , че толкав и ще си останеш. иначе е хубаво , че не се комплексираш:)
мерси момчета :D а откаде мога да си взема орнитина аргинина и лизина комбинацията и трибестана??
А бе трибеста са не ти трябва.Не знам ама може и да има странични ефекти.
Иначе Орнитин,Аргинин,Лизин може да си купиш от SNC на Ultimate Nutrition.Но не знам колко ще ти помогне да пораснеш на височина.
28.09.05
10:39
joropower да не съм луд,едно че аз ходя в залата за здраве и да се чувствам добре а с тези химии ше си разваля здравето,второ че баща ми вдига от 20 години и ако ме хване...затова съм ПРОТИВ,та аз имам да вдигам още много и имам да ям още много докато достгина генетично заложените ми възможности :wink: