23.04.13
21:46
Предварително се извинявам за глупавият въпрос (така, че си спестете оплюванията и как е трябвало да се разровя из гугъл преди да пиша (тогава защо е форумът?))
http://fitbg.net/растеж-на-мускулите-хипертрофия/ по тази статия, не мога да разбера коя точно програма да започна. Тренировката с 20 повторения клек е добра, но няма упръжнения за ръце (пък и я свърших тъкмо)
Програмите с 5х5 нямат толкова повторения за крака.. и да ми кажете да си направя сам програма (ако можех да го направя, нямаше да питам тук)
Благодаря на всеки един, който ще ми помогне. А не другите както по-горе писах, не си правете труда да убиждате и пречите на темата ми. Мерси! :)
24.04.13
09:32
Не вярвай на всичко, което четеш :) Краката ще си растат съвсем добре на малко повторения, особено при многоставните тежки упражнения. Даже клек в 20 повторения, аз поне, не бих правил въобще.
Прави сте да не вярвам на всичко, което чета, но все пак.. А 4-5 дневен сплит е добре. Странното е, че като качвам килограми не ми расте ръката. Всичко друго но не и бицепс. Това дали се дължи на това, че трябва да правя по-упорито рамо, или просто генът ми е такъв, че няма да ми се развива колкото аз искам :D Малко тъпо звучи, ама не мога точно да обясня, извинявам се! :D