18.09.05
22:13
В новия Олимп Лежанката каза,че България е лишена от права за
участие в състезанията на IPF за 3 години заради 6ма хванати състезатели.Вярно ли е??
19.09.05
18:01
А как мислиш след като Любо така казва дали е вярно? :lol:
19.09.05
18:41
Туй значи ли че няма да има обещаните 295 на световно? :cry: :cry:
Аз нямам такава информация, но щом е вярно казаното от Любо, значи световно няма да видим. Ехх докога ще си гоним състезателите. Писна ми да се състезават за чужди държави, но явно няма друг начин.
по-здрави
Затова питам
:)Момчета,само едно ще ви кажа.Не вярвайте на нищо от това,което Любо говори.Само измислени глупости,без никаква реална обосновка.Всичко написано в онова подобие на интервю е само лъжи,най-вече колосалните му тежести.На турнира на Пепи Лашев в Слънчев бряг е щял да се насере,докато вдигне 225 с трибойски бинтове на лактите и всевъзможни нарушения на правилата,а говори за някакви тежести ,които са с доста отгоре и то технично ги вдигал:)Не приемайте насериозно брътвежите му:)
20.09.05
22:49
Това са пьлни измислици и глупости :!: Изобшто не вярваите на този палячо “лежанката”.Тои не си дава сметка какви глупости е казал в “Олимп”.Федерациата не е наказана и ште имамае участие на вьн това е.
ЦАЦА , КЕФИШ МЕ МАЙНА С ТИЯ ИЗЯВЛЕНИЯ :):):) ОСОБЕНО С ТОВА ЗА БРЪТВЕЖИТЕ . САМИЯТ ИЗРАЗ НАВЕЖДА НА МИСЪЛТА , ЧЕ АДРЕСАТЪТ ИМ Е С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ :):):):):)
Моля пишете с малки букви
DJGorgio-Astor
Да е жив и здрав Любо да вдигне някога тези тежести,за които говори,но докато говори за едни тежсти,а на официални състезания вдига с по 20-30 кг отдолу,няма как да определим думите освен като брътвежи :lol:
познавам го поне любо покрай посещенията ми в магазина на мусаши , ама наистина много медийно го раздава . мен лично безкрайно много ме учуди победата му над киро.
[quote author=“MisHkiN”]В новия Олимп Лежанката каза,че България е лишена от права за
участие в състезанията на IPF за 3 години заради 6ма хванати състезатели.Вярно ли е??
Хванатите са—- Александър Николов-кат.до90кг
Пламен Крумов-кат до 100кг , Андреи Стоянов-кат до 110кг
12.12.05
21:59
Сашо??????????? Сашо са хванали???????
Ебаси гаменарията.
И какво става сега? Продължава ли да се състезава?
Баси и гадното...
Писна ми от тея допинг простотии. Тея с 400 на лежанката са чисти.
Между нас казано почвам да си мисля дали в българския отбор няма хора за смяна или поне за добавяне. Ясно, че са доайени и че дават много за спорта, ама явно системите ни никак не са в крак... Което не е малко, старите лаври са си стари лаври, ама медицината върви напред... Не става тъй да ни ловят на всяко състезание с международен характер.
Пичове,няма смисъл да се обсъждат по този начин неща,от които много от вас са доста далеч,да не казвам ,че нямат ни най-малка представа.
Допинг-проблемите са проблеми на целия български спорт,не само на силовия трибой и много от тях идват,заради липсата на пари в България.В момента допинг-контролът е толкова сериозен,че от него страдат дори и руснаците.Дзвер,ясно ми е,че се възмущаваш,но хора с 400 лежанки в IPF няма,там където ги има,няма допинг-проби и естествено,че не са чисти.
И ви моля,когато искате да се представите като хора,които разбират от силов трибой,поне научете имената на състезателите.Състезател с име Андрей Стоянов,аз не познавам,виж Стоян Андреев е вече съвсем друг случай:).
[quote author=“D3BEP”]Сашо??????????? Сашо са хванали???????
Ебаси гаменарията.
И какво става сега? Продължава ли да се състезава?
Баси и гадното...
Писна ми от тея допинг простотии. Тея с 400 на лежанката са чисти.
Между нас казано почвам да си мисля дали в българския отбор няма хора за смяна или поне за добавяне. Ясно, че са доайени и че дават много за спорта, ама явно системите ни никак не са в крак... Което не е малко, старите лаври са си стари лаври, ама медицината върви напред... Не става тъй да ни ловят на всяко състезание с международен характер.
Според мене всичко е нагласено значи на професионално ниво
всички вземат просто неможе без да не вземаш но както казва нашия
много уважаван приятел ЦАЦАТА липсата на пари е виновна за много от проблемите ни.
Според мен ако имахме пари момчетата щяха да вземат качествени наща
и след това да се изчистят без проблеми
Всички вземат на професионално ниво но не на всички им
вземат проби.Помните ли когато ни хванаха със допинг във щангите
и нашите щангисти бяха оплюти от пресата ,е това не беше честно
просто на някои хора не им изнася една малка страна да има шанпиони
Изнася или не България скоро ще стане сила във световния
силов трибои
13.12.05
13:33
[quote author=“iunga”][quote author=“D3BEP”]Сашо??????????? Сашо са хванали???????
просто на някои хора не им изнася една малка страна да има шанпиони
Изнася или не България скоро ще стане сила във световния
силов трибои
Така си е. Друго няма какво да добавя.
14.12.05
08:22
То и на Сашо доколкото си спомням презимето, а не фамилията е Николов...
Caci4, може би си прав и просто съм афектиран и затова говоря така. Обаче има гои другия момент. Направо да питам: ако имахте много пари, какво по - различно щяхте да взимате?
Предполагам, че не е редно да ми отговориш. Кажи просто бихте ли променили много неща в режима. Освен да кажем почивката и храната.
Обсъждал съм го и със Сашо... Той сигурно също мисли като теб, но това, което реално според мен ви липсва, е специалист, който да ви наблюдава и тестове, през които редовно да преминавате. Поне националния отбор.
Което - поне според мен - трябва да може да се уреди. Не е според мен начина един доайен, ако ще и всичко от него да сте научили, да ти дойде с една шепа хапчета, да ти отвори устата и да каже: “Пий и не питай”.
Просто нещо трябва да се промени. Това е истината. Може и руснаците да страдат, може и китайците също. Обаче ако при нас не се промени нещо, остава да чакаме да се променят допинг тестовете.
А те сигурно ще се променят. Ще почнат да хващат повече медикаменти.
да, дзвер е напълно прав според мен този път. химията е горе - долу една и съща за всички атлети. особено , когато говорим за силови спортове. лекоатлетите имат по - голям избор, защото по - леки препарати, които биват немного модифицирани, вършат работа при тях. в щанги, трибой и т.н. обаче препарати със силата на винстрола не са достатъчно ефективни. да не си мислите , че нашумелия дихидрогестринон на балко лабс е бог знае колко ефикасен. просто бе неуловим стероид за лекоатлети. така че голямата разлика идва не от това, какво се взима, а от това, как се чисти. още един пример в това отношение са скандалите в многомилионните спортове футбол и тенис : 3/4 от хванатите атлети са положителни за нандролон. мисля е излишно да си обясняваме, какво е нандролона.
Пичове,казах го веднъж и пак ще се повторя,точно по този въпрос,за който става дума в темата,а именно допинг-въпроса,изобщо не сте в час.Дочули сте нещо,правите си някакви догадки,но нищо повече.Колкото до доайена,добре че поне него го има и си дава услугите ей така за морално удоволетворение,че иначе не знам какво щеше да се прави.Дзвер,хубаво говориш за тестове,през които да се преминава и т.н.,ей затова трябват парите именно,но имай предвид че допинг-тестовете не са като тестовете за СПИН примерно и не можеш да си ги правиш току-така и където ти кефне,и тук идва и другия въпрос,че трябва да се купува дискретност,която струва скъпо.Ползването на по-чисти препарати е само върха на айсберга,но и за тях трябват пари.А препаратите от рода на Винстрола вършат чудесна работа за силовия трибой и щангите и са доста често използвани,противно на това,което доста хора си мислят.
ами цаца аз лично имах продължителни контакти с доста известния и признат почти колкото ед коен в щатите кърк каровски и каквото знам за употребата на стероиди в трибоя, от него го знам. големите категории търсят високи дози от силно андрогенни препарати, така че , доколкото има употреба на препарати от рода на винстрол, то тя е в категориите, където се следи за личното тегло. точните думи на човека бяха, че не печели толкова пари, че да залага на препарати със съмнителен за него ефект. големите се държат почти изключително към комбинации от рода на тестостерон ципионат, анаполон и / или халотестин.
между другото може и жестоко да греша, но ми се струва грешно да се прави сравнение между изчистването от стероиди при подготовката за състезание по щанги и такова по силов трибой. движенията в щангите са динамично-силови, докато в трибоя са статично-силови.
14.12.05
22:10
Ок, Цац, извинявам се.
Радвам се, че сте един отбор, пък и аз не визирах конкретни личности, а системата, която не функционира нормално. Възможно е в дадената от мен примерна схема ти да си припознал някого, не съм имал никого конкретно предвид. Примерно Андон или треньора ви или който и да е там.
Истината е, че с проверката на Пламен май - май тъй или иначе сте щели да изгорите за три години - доколкото имам идея.
Което ми дава един друг въпрос, който няма да задам, щото имам идея за отговора. Вярно е че малкото пари са и малко надежди за успех, всяка надежда в повече е надежда в повече...
Но така или иначе трябва да се движим нанякъде. Аз нямам време да се занимавам, да проверявам и сравнявам, но убеден ли си, че допинг тест за 5 състезатели, поне в отношението на женски/мъжки хормони е недостижим?
Частните лаборатории определено пазят тайна на клиента.
Както и да е. Може и да не съм прав, просто питам,
Извинения извинения и тем подобни глупости няма виновни
няма заподозрени .Проблема е че харесвам този спорт
но животът ми е твърде кратък да се занимавам с глупости
Виште какво направиха канадската борба ами силовия многобой
Здравко Занев с Стоян ТОдорчев ги познават вече и в детските градини
Стоян Големанов и Цветан Гашевски също
кои познава Иваило Христов ами Тодор Василев одговора е НИКОЙ
колко силни трибоици имаме а никои нищо не знае за тях
прибират се от състезание с медал няма почести няма пари няма слава
само травми .Никои не каза ето господа този човек е виновен
за това състояние на силовия трибои за какво e този страх немога да разбера
ше ти дигнат червен флаг е и голяма работа
Една деиност няма ли развитие пиши я бегал.а за сега не се вижда
светлина в тунела а и вече не ме рнтересува
Винченцо често изтъква това като главен недостатък и причина
да не се прилага системата на Старшията в силовия трибой,но според
мен резултатие го опровергават.Същотото важи и за темата за допинга.