24.04.13
15:43
Притеснява ме, че е основно монохидрат макар и чист, но наистина не знам, какво е вашето мнение по въпроса, би ли имало водна задръжка от този продукт ?
Благодаря предварително ! :)))
24.04.13
16:58
Да, не може да няма, мисълта ми е, като го спреш смъкваш ли 4-5 кила които си качил или си 1 кило надоло, много ли вода задържа или малко, то е ясно, че няма как да не задържиш, естествен процес е ... :)
24.04.13
17:22
Колко кила ще смъкнеш след спирането на креатина зависи от това колко мускулна маса имаш и колко креатин се задържа в тъканите ти. Колкото повече мускулна маса, толкова повече креатин ще поемат тъканите и съответно повече вода.
Пет килограма надолу - надали. Един до два килограма максимум ако си в диапазона 60-80 кг активно тегло.
Поздрави,
Тишо
24.04.13
17:34
Ами в този диапазон съм, 75 кг съм, зимата бях 81, идеята сега е да дигна отново 81-2 и да смъкна до 79-80 кг чист мускул, но ще е тъпо, ако кача 5 кила и като го спра да върна 5 кила... Благодаря за компетентният отговор ! :)
24.04.13
17:38
Не бива да те притеснява само числото на кантара. Изкарваш от себе си вода, а не мускулна тъкан. :)
24.04.13
17:43
Така е да, абсолютно прав си, просто съм виждал момченцата как се напомпват от някой скапан монохидрат и месец след като го спрат особено ако е летния сезон, ръчичките им започват да си играят на криеница, ако ме разбираш хаха... :D Заради това ме притеснява...