23.04.13
19:14
Здравейте от 9 месеца ходя на фитнес от 7 месеца съм на НВД и до сега съм свалил 10 - 12 кг, но уви имам чувствово , че бедрата си стоят същите и несъм свалил при тях , правя упражнения- клек,разгъване и т.н та въпросът ми е ще попречи ли ако съм на режим за качване да тичам скачам на въже и дали ще свалям в краката,защото досега като правих кардио не осетих голяма разлика..
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.04.13 12:20.
23.04.13
19:20
Рядко се вижат такива огромни бедра!
И като се има напредвид,че още неспирам да правя кардио и ограничавам храната и пак немога да ги сваля.. варианта ми остана бягане
Все едно някой, който тежи 50 килограма да каже: “Уф, колко съм дебел!”.... Бедрата са ти повече от нормални според мен.
Нищо нередно не виждам в бедрата ти, даже се радвай, че са си останали обемисти. И аз съм на НВД и отслабнах, но се радвам, че краката ми са все така масивни (при мене си е ген просто).
Иначе трябва да знаеш, че когато отслабваш, ти го правиш цялостно. Тоест няма начин да сваляш мазнини само от краката, само от корема и тн. Сваляш мазнините цялостно.
Пък и да ти кажа, че мацките се кефят на мъже с масивни крака (поне аз това съм забелязал :D ).
23.04.13
21:03
Голямото нацепено бедро е един от най-естетическите мускули за мен.
Пък и бедрата ти ‘ич не са големи.
Мнението беше редактирано от Tsvyatkoff на 23.04.13 22:38.
23.04.13
21:27
Генетично си надарен,няма от какво да се притесняваш!
Хора като теб ,забелязали че някой мускули им вървят по-добре от други ,са станали известни.
23.04.13
22:54
Братле същия бях като тебе, БЯГАНЕ БЯГАНЕ И ПАК БЯГАНЕ, ето това ме оправи ;)
24.04.13
00:36
Ми и аз имам огромни прасци ама кфо мога да направя ?!?! И точно затова краката не ги тренирам защото ако прасците ми пораснат дори с 2-3см трудно си намирам дънки по-мярка :Дд пп: Колко си висок и колко кг си, защото аз сам с ръст 171-172см и заради това може да са ми толкова големи прасците както и на теб бедрата ! И все пак по-добре така отколкото някфи две клечки да висят отдолу.. ;) Поздрави
24.04.13
03:51
И аз имам същият проблем... Тичам,карам колело,движа се повече от обичайното(дълги походи) и тн,обаче свалям цялостно и ефекта е същия.Искам да сваля само от краката,но както прочетох-сваля се цялостно и се чудя дали не е по-добре да се назобя и да тренирам яко горната част от тялото(гръб,бицепси,рамена и тн и тн),да не тренирам известно време краката, за да се разширя нагоре и да уравновеся нещата или мисля по грешен начин.Споделете и дайте съвет! Благодаря предварително!
Извинявай, само да си питам така... Ти знаеш ли какво значи “огромни бедра” ?
Ще ви разочаровам, но НИТО ЕДИН от оплакващите се тука няма огромни крака.
Имате слаби или посредствено развити крака, но заради повечкото излишни мазнини или заради слабо развитата горна част си въобразявате разни неща.
казано от Роки Макавелов на 24.04.13, 00:36:
Ми и аз имам огромни прасци ама кфо мога да направя ?!?! И точно затова краката не ги тренирам защото ако прасците ми пораснат дори с 2-3см трудно си намирам дънки по-мярка :Дд пп:
Ти знаеш ли какво е прасец и колко лесно се качват 3 см. там?! За да не си намираш дънки заради прасеца, значи трябва да ти е поне 50 см :D
24.04.13
12:55
казано от Петко К на 24.04.13, 10:29:
Имате слаби или посредствено развити крака, но заради повечкото излишни мазнини или заради слабо развитата горна част си въобразявате разни неща.казано от Роки Макавелов на 24.04.13, 00:36:
Ми и аз имам огромни прасци ама кфо мога да направя ?!?! И точно затова краката не ги тренирам защото ако прасците ми пораснат дори с 2-3см трудно си намирам дънки по-мярка :Дд пп:
Ти знаеш ли какво е прасец и колко лесно се качват 3 см. там?! За да не си намираш дънки заради прасеца, значи трябва да ти е поне 50 см :D
Представи си че знам какво е прасец НЕ СИ ТИ НАЙ-ЗНАЕЩИЯ В ТОЗИ САЙТ !! И сега го измерих и излезе че е 42-43см ;) И повярвай ми специално в прасците нямам капка мазнина ;) Макар че вече от 2г. не тренирам футбол или ММА Крака ми нямат и 1 процент мазнина..;)
И как става така че хем си под 1% мазнини,хем си много отпуснат ?
казано от Роки Макавелов на 18.03.13, 21:04:
Преди повече от година бях 54кг а сега сам 70-71кг за което много се радвам но също така сам и доста отпусна
Щом си 1% мазнини да разбираме че краката ти изглеждат по подобен начин,г-н отпуснати 70 кг - 1% мазнини- 42 см прасец?
24.04.13
14:24
казано от balabanov на 24.04.13, 13:26:
И как става така че хем си под 1% мазнини,хем си много отпуснат ?
казано от Роки Макавелов на 18.03.13, 21:04:
Преди повече от година бях 54кг а сега сам 70-71кг за което много се радвам но също така сам и доста отпусна
Щом си 1% мазнини да разбираме че краката ти изглеждат по подобен начин,г-н отпуснати 70 кг - 1% мазнини- 42 см прасец?
Написал сам ве !!! Сляп ли си или просто неграмотен ??? Написал сам че специално прасците ми нямат и 1% мазнина а не цялото тяло ! Чети преди да хейтваш !!!!
Мисля вече да почна да ги тренирам по 2пъти в седмицата да правя релеф,че където ми е раката на 1вата снимка е много отпуснато като седна..
казано от Роки Макавелов на 24.04.13, 14:24:
Написал сам ве !!! Сляп ли си или просто неграмотен ??? Написал сам че специално прасците ми нямат и 1% мазнина а не цялото тяло ! Чети преди да хейтваш !!!!
Успокой се, никой не те ‘хейтва’. А и като ще си говорим за неграмотност, погледни си правописа. Имаш 7 грешки в 4 изречения. :) Нищо лично. Приятна вечер.
Мнението беше редактирано от Кристина на 24.04.13 22:49.
25.04.13
08:08
Успокой се, никой не те ‘хейтва’. А и като ще си говорим за неграмотност, погледни си правописа. Имаш 7 грешки в 4 изречения. Нищо лично. Приятна вечер.
Щом казваш ! ;д ;д
Мнението беше редактирано от Роки Макавелов на 25.04.13 08:17.
казано от Роки Макавелов на 24.04.13, 14:24:
Ей, Билбоа Макаренов, вземи се кротни малко и пусни една снимка на хипер-мега изчистените си прасци, за да затвориш устата на неверниците. ;)
Мнението беше редактирано от Valdis на 25.04.13 08:22.
25.04.13
10:05
Брато аз сам си кротък ама такива недоносчета които не-знаят дори и да четат, а могат само да хейтват и да се опитват по-тоя начин а привлечат някакво внимание и да се правят на много оборотни зад клавиатурата са ми ПРОТИВНИ !! ‘‘Valdis’‘
Мнението беше редактирано от Роки Макавелов на 25.04.13 10:20.
казано от Роки Макавелов на 24.04.13, 12:55:
казано от Петко К на 24.04.13, 10:29:
Имате слаби или посредствено развити крака, но заради повечкото излишни мазнини или заради слабо развитата горна част си въобразявате разни неща.казано от Роки Макавелов на 24.04.13, 00:36:
Представи си че знам какво е прасец НЕ СИ ТИ НАЙ-ЗНАЕЩИЯ В ТОЗИ САЙТ !! И сега го измерих и излезе че е 42-43см ;) И повярвай ми специално в прасците нямам капка мазнина ;) Макар че вече от 2г. не тренирам футбол или ММА Крака ми нямат и 1 процент мазнина..;)
Всъщност, Петко Е от най-знаещите. Да не говорим, че вероятно тренира от преди ти да си се родил.
Прасците ти на снимката изглеждат много добре. Като мерки, обаче, съвсем не са впечатляващи, освен ако нагоре не си несъразмерно по-слаб. Моите са толкова, а въобще не ги смятам за големи, дори напротив.
казано от Роки Макавелов на 25.04.13, 10:05:
Брато аз сам си кротък ама такива недоносчета които не-знаят дори и да четат, а могат само да хейтват и да се опитват по-тоя начин а привлечат някакво внимание и да се правят на много оборотни зад клавиатурата са ми ПРОТИВНИ !! ‘‘Valdis’‘
А имаш ли идея през кое ми е за твоите чувства? Или да ти кажа къде да си ги навреш след като не ни отърва? Брато ще викаш на махаленските си дружки! Капиш?
Мнението беше редактирано от Valdis на 25.04.13 11:40.
25.04.13
12:16
казано от Valdis на 25.04.13, 11:34:
казано от Роки Макавелов на 25.04.13, 10:05:
А имаш ли идея през кое ми е за твоите чувства? Или да ти кажа къде да си ги навреш след като не ни отърва? Брато ще викаш на махаленските си дружки! Капиш?
Ок кибер отрепко :) Цъкай си цс псувай се с децата и ТРАЙ ! Капиш ? :)
25.04.13
12:20
Купонът свърши. Разотивайте се.