24.04.13
16:42
Искам да попитам за този протеин,мисля че е българска марка но не съм много сигурен,на фирмата BodyFan nutrtion е,и е нов или поне сега го забелязвам, искам да чуя някакви отзиви за него дали е хубав има ли предимства защото е доста скъп за български дори повече от ON golda standart,мерси предварително ! :)
Нарушение на условията за ползване: неправомерна реклама
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.04.13 10:52.
24.04.13
22:59
BF WHEY 82+,протеина има отличен аминокиселинен профил и голямо белтъчно съдържание.При това е с естествен подсладител.Предвид високото ценообразуване на суроватъчния протеин в момента и спрямо качество на съдържанието цената мисля е много добре.
24.04.13
23:23
Значи да ти кажа Д.Филипов аз сам го пробвал и мога да ти кажа че сам доволен пил сам го има ефект пил сам не 1 пат вземам редовно от продуктите на BodyFAN
Мнението беше редактирано от Miro Fittnessa на 24.04.13 23:31.
25.04.13
00:15
Вече пия втора опаковка от протеина на Body Fan WHEY 82+ и с основание мога да кажа, че той наистина работи. Марката е нова, много добра, произвежда се по поръчка в Ирландия, до колкото съм информиран. Мисля, че такъв качествен протеин, с добавени към него L-glutamin i BCAA , при това в голямо количество, цената си заслужава. Една от най-добрите характеристики на продукта е, че в него не са използвани изкуствени подсладители, нито излишни калории от прости захари, използван е натурален подсладител - “Стевия”, което го прави подходящ и за диабетици.
Препоръчвам протеина на всички запалени билдери, които искат перфектно тяло за лятото. УСПЕХ !!!
Мнението беше редактирано от petar tsvetkov на 25.04.13 00:34.
25.04.13
00:41
Вчера и аз си купих от този протеин. Моят вкус е ягода. Уникално вкусен е.
25.04.13
01:27
Сега му гледам съдържанието и аминокиселинния профил. 83,55 на 100 са протеините, като в една доза имаш към 5,5 гр BCAA и 4,2 гр Глутамин ... Протеина е повече от перфектен и не мисля, че ще се намери толкова завършен продукт на тази цена. В крайна сметка виж му детайлите и прецени, но доколкото виждам става въпрос за първокласен протеин
25.04.13
10:46
Тук направихте страшна реклама на този революционен продукт на пазара.Коментарите са на потребители с по 1 мнение регистриране в деня на пускането на темата :D ,даже има и вече резултати от хора пробвали само веднъж този магически протеин.....Момчета да знаете това не е начина за реклама на нов продукт,не знам колко хора ще се вържат ама....
25.04.13
10:49
Темата се наблюдава. Потребителите - също. Прав си, Дани. ;)
Хахаха и аз тъкмо щях да пиша същото ! Обаче имам и един въпрос - може ли нацепената батка Петър Цветков да ми каже как работи по-точно протеина, че немога да си го обесня ? Хляб иска ли ? Вода ? Гориво за да работи ?
Еййй големи мишоци !
пс: покажете по 1 снимка с протеина който сте си купили :D
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 25.04.13 10:52.