Protwhey-R на Redis или Syntha 6 на BSN

14.08.10
16:34

Свърши ми голямата опаковка от синтата и от Cellmass-а. Сега се чудя какво да си взема. Изолата на редис е 60лв http://www.redis.bg/?page=products&subcat=23 а синтата с около 30лв по-скъпа. Кое да предпочета, и да взимам ли още креатин или само протеин. Ако да-пак ли cellmass или някой друг?

Темата беше редактирана от IVanchooo на 14.08.10 16:40.

14.08.10
16:51

колко опаковки селмасс изпи ?
при колебанието за протеина няма 2 мнения синтата е избора ти!

14.08.10
17:00

Синта, разбира се!

14.08.10
17:40

Изпих 1 опаковка от 1кг Cellmass. Да повторя ли?
А протеина на Redis е изолат. Това не е ли по-добре от синтата, която минава за бавен протеин?

Мнението беше редактирано от IVanchooo на 14.08.10 17:48.

казано от IVanchooo на 14.08.10, 17:40:

А протеина на Redis е изолат.

Грешиш. ProtWhey-R е концентрат.

14.08.10
17:53

казано от IVanchooo на 14.08.10, 17:40:

Изпих 1 опаковка от 1кг Cellmass. Да повторя ли?
А протеина на Redis е изолат. Това не е ли по-добре от синтата, която минава за бавен протеин?

требват ти 2 кутии за пълен цикъл със селмасс без почивка между тях.
протеина на редис е румънски,а синтата американска.ти си направи извода кое е по-добре ;)

14.08.10
18:04

Благодаря за отговорите. А ако трябва да сравним протеините кои бихте избрали OPTIMUM Classic whey; Syntha 6; или Absolute Whey Protein. Като се има впредвид, че синтата е най-скъпа.

MU

14.08.10
19:10

аз си пия класика 5лб. за 75 лв. е супер

казано от tra^la^la на 14.08.10, 17:53:

протеина на редис е румънски, а синтата американска. ти си направи извода кое е по-добре ;)

Продуктите на Redis са румънски, да. За мен твоите думи не са достатъчен аргумент, че качеството им е ниско.
Би ли пояснил разликата? На IVanchooo, не на мен (аз нямам нужда от обяснение, защото мога да направя преценката и сам).

Обожавам когато някой щедро говори едри думи (често наизуст). Прилича ми на депутатско изказване.

P.S. Мисля, че Bugatti Veyron няма достатъчно добро междинно ускорение от 180 до 240 km/h.
Дори не съм виждал на живо такъв автомобил, ама какво пък... това нали не е пречка да поспорим?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.08.10 06:00.

15.08.10
07:28

Не казвам,че качеството на редис е ниско,а че това на БСН е по-добро  ;)
Казвам го защото целия бизнес с добавки е тръгнал от щатите преди 15-20 години,докато през това време в Румъния още са борели комунизма.А ако едните са започнали 15 години преди другите,значи имат доста добро предимство нали? :)
И да прав си,аз не изтъквам аргументи а факти.И оставям потребителя Иванчо сам да реши на базата на тези факти :)

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 15.08.10 07:43.

казано от tra^la^la на 15.08.10, 07:28:

Не казвам,че качеството на редис е ниско,а че това на БСН е по-добро от това на редис ;)
Казвам го защото целия бизнес с добавки е тръгнал от щатите преди 15-20 години,докато през това време в Румъния още са борели комунизма.А ако едните са започнали 15 години преди другите,значи имат доста добро предимство нали? :)
И да прав си,аз не изтъквам аргументи а факти.И оставям потребителя Иванчо сам да реши на базата на тези факти :)

В известен смисъл си прав, да. От една страна качеството на BSN е високо, но на същия общ принцип бих могъл да го подложа на съмнение - нямам преки доказателства, че продуктите им, които се предлагат в България, отговарят 100% на етикетите си. Виждам един лачен напудрен сайт, солидна рекламна кампания и височки цени. Това до колко е основание да вярвам, че са абсолютно изрядни? От друга страна - за да произвеждаш добавки имаш нужда от качествени суровини, качествено оборудване и трябва да спазваш необходимите производствени правила и практики. Румънците могат ли да се снабдяват с нужните суровини? Могат ли да си купят машините и оборудването? Могат ли да разполагат с кадърен персонал и да поддържат добра производствена практита? Могат. Дали го правят - не знам, няма как да го гарантирам, но точно толкова не знам дали го правят и в BSN. Редис имат далеч по-скромен сайт и реклама, ползват по-евтини опаковки, транспортните разходи са несравними с тези за американските стоки, няма и митнически налози върху продуктите им. Ето част от причините да могат да си позволят по-ниски цени. Показвам ти друга гледна точка, нищо повече.

Изписах всичко това не защото имам някакви лични отношения с Редис (такива никога не съм имал), а защото нещата няма как да бъдат толкова еднозначни. Това, че САЩ имат традиции в производството на добавки не означава, че са единствените, които могат да го правят кадърно... да или не? В САЩ произвеждат ли се добавки със средно или съмнително качество? Да или не? Изобщо... темата не може да бъде обобщена с едно изречение от типа “Това е добро, а онова е боклук”.

Държа да отбележа, че сравняваните протеинови продукти са и от различни класове.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.08.10 08:15.

25.04.13
15:30

Тъкмо попаднах на тоя протеин случайно някой пил ли е да каже мнение за този протеин,а и изглежда доста примамлив като цена?

Съдържание/ доза 50гр. 
Acid L- ASPARTIC 4600 mg
Acid L- GLUTAMIC 7350 mg

Въглехидрати
3,80 g
Мазнини  2,65 g
L-цистеин  950 mg
L-фенилаланин  1700 mg
L-изолевцин  2800 mg
L-левцин  4650 mg
L-лизин  3800 mg
L-метионин  950 mg
L-пролин  2600 mg
L-тирозин  1650 mg
L-валин  2500 mg
L-аланин  2250 mg
L-глицин  850 mg
L-хистидин  1250 mg
L-серин  2250 mg
L-треонин  2900 mg
L-триптофан  650 mg
минерали  1,65 g
протеини  40g

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1