След дълго прекъсване на фитнеса, кокво да може да взема...

Темата е заключена.

23.09.05
23:40

Прекъснах да се занимавам с фитнес преди 4 месеца, ама абсолютно 1 път не съм отишъл. Почвам пак, но мисля да взема и някакъв стероид, но какво? За  толкова месеци може би има нещо ново на пазара, които може да ми даде идея.
Преди бях това:
http://www.elmaz.com/date/photo/405370-2-a.jpg
Сега съм това:
http://www.elmaz.com/date/photo/405370-1-a.jpg
Свалил съм 6 кила, а не ми се мисли колко съм отслабнал.

................
П.С.  До сега не съм правил стероидни цикли, но съм подобре запознат от повечето тук затова нека само тез които, разбират да пишат.
Ей D3BEPP понеже знам, че ще прочетеш това очаквам твоито мнение с неърпение.Много поздрави на всички и I’am Back.

24.09.05
09:56

Според мен почни да тренираш 3-4 месеца чисто,за да може да се вазтановиш малку и след това почни стероидите.Защото сега като почнеш да тренираш ще драпнеш доста.Пак и ако почнеш от сега...ще стане повече от доста и ще се начепиш (стрии) и след цикала ще ти е много трудно да задаржиш това което си постигнал.Това е мое мнение
!...Пак ти си добре смао 6кг...ас лятото отслабнах с 25кг...и сега се чудя и ас какво да правя :cry:

24.09.05
15:51

А пък според мен нямаш нужда от никва химия(поне за сега).
vanwilder е прав поне искрай няколко месеца на чисто и после се трови.

24.09.05
18:07

Абе май сте прави ама просто не мога да се гледам тъкав слаб ще потренирам малко предполагам бързо ще се повъзтановя но много искам да изглеждам даже по добре от рпеди

PI

24.09.05
18:10

Абе човеко!Зае*и тая работа с химията!Много добре знам колко е гадно така..едва ли не си в депресия ама давай си го на хранителни добавки и тва е..(лично мое мнение де 8) )
А ти преди приемал ли си някви стероиди? :P

BO

24.09.05
18:32

какъвто и стероид да избереш,нека да е инжекционен.
А относно кой да е, аз имам лично предпочитания към болдабол

24.09.05
22:50

Страх ме е приятелю от инжекции, не страх, но не бих си сложил.
А иначе съм зимал само кленбутерол, ма аз не го броя за стероид

BO

25.09.05
11:07

оралния стероиди минава през черния дроб,с инжекията ще избегнеш натоварването на дроба.А за биенето, отиваш в която и да е поликлиника и там срещу един лев всяка сестра ще ти бие инжекцията

25.09.05
13:50

Да не натварвам черния дроб но си натварвам бъбреците,;)
аз не питам как деистваят стероидите приятелю добре съм запознат питам просто кой какъв стероид ще ми препоръча, щот аз знам деиствието само на някой(питам за различни марки и сидове)

BO

25.09.05
17:36

просто се опивах да помогна :?  но след като си запознат за какво питаш? Има 6-7 активни съставки и всичко друго са търговски наименования. Вече споделих коя е моята предпочитана

28.09.05
16:10

Значи парво по въпроса ти, според мене ти си имал добро тяло и без стероиди не виждам смисал да прибягаваш до тях, след 3-4 месеца както ти казаха ще си като нов!
Не че искам да се заяждам, обаче неможе ли малко са опраиш, наи малко прическата, кат ти гледах мутрата и ми са придраифа!

28.09.05
22:03

Xahaha hahahahaha
Аь накефи ме това с мутрата, няма кво да направя мязам на педал ама това от пробните снимки за едни реклами(2рата снимка) и там така ме искат:):)
А и на жените се харесва:P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1