Оформяне на корем и стягане за лятото

Темата е заключена.

Здравейте. На 18 години съм, ученичка и искам да се стегна за лятото. Харесвам си формата на краката, но корема ми е безформен. Нямам талия и всичко ми се лепи там и имам паласки.  Правя коремни преси 4 серии по 20. Правя клекове 2 серии по 20 и тичам. Гледам да не ям тестени неща, въпреки че в училище е малко трудно да се сдържа и да закусвам нормално. Не ям сладки неща, газирано, хляб и т.н. Ето го корема по-натам ако се интересувате ще кача снимка на цялото тяло. Скачам на въже. Боксирам крушата. Прибирам се пеш. Общо взето се опитвам да правя нещо, но ако ми дадете няколко съветчета няма да са излишни. След време искам и плочки да изкарам, но по-нежни.
Предложете ми примерно ядене и упражнения за корем и за колко минимум време мога да го оформя?

Здравей, описаното е хубаво начало на дневник, затова го преместих в раздела.

Нека направим обратното - описвай ден по ден храненето и тренировките и да подобряваме споделеното. Иначе ще се стреля на посоки, което вероятно ще те обърка.

26.04.13
02:18

Мога ли направо да се застрелям, защото явно моето мнение и на 90% от хетеросексуалните хомосапиенси в мъжки пол е, че корема ти е прекрасен.Незнам защо повечето жени гоните анорексичния вид тяло.Хубаво е да се стегнеш за лятото, но в момента корема ти е красив. Плочки изкаш, това е хубаво, прави коремни и повдигане на крака от вис, това са едни от най-добрите упражнения за корем. Това боксиране на круша може да ти натоварва безимения и малкия и да се контузиш, ако не боксираш тая круша правилно, тъй че по-внимателно ако толкова искаш да правиш това.Аз лично ти препоръчвам да видиш някои силови упражнения с гирички и да почнеш и тях, малко за да се стегнеш цялостно, статии бол, само трябва да прочетеш малко.
Естествено сигурно естетическия ти вкус за тялото на жената едва ли присъстват добре развити и изпъкнали мускули, но за да се стегнеш и да искараш плочки трябва труд.
За плочките да добавя - не прави по 100 упражнения и 100 серии за тях, не ги прави всеки ден, за да ги изкараш ти трябва нисък процент подкожни мазнини около 15-20% при вас жените, зависи от гена.

Мнението беше редактирано от Anonim Anonimniq на 26.04.13 02:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1