Балканско първенство 2013

25.04.13
23:03

Балканското тази година,както и много други спортни събития е в Пловдив.Някой има ли информация какви са разликите в първия и втория тур и каква е цената на билетите в отделните турове?

Темата беше редактирана от Сенатора на 26.04.13 00:51.

26.04.13
10:15

Цените не ги знам , но повече от 15 - 20 лева се самнявам да е.Иначе от сега мога да кажа ,че Йовко от Сливен ще смаже всички...

27.04.13
23:31

Колеги имам едно питане . Понеже днеска бях на въпросното Балканско и не мога да разбера тези взимат ли стероиди или са на диети и добавки , ей това ме глозга сега :D :D :D

27.04.13
23:35

казано от straks на 27.04.13, 23:31:

Колеги имам едно питане . Понеже днеска бях на въпросното Балканско и не мога да разбера тези взимат ли стероиди или са на диети и добавки , ей това ме глозга сега :D :D :D

Ти луд ли си? Всичко там е само на аминокиселини и протеин. Ти представяш ли си, ако вземат и стероиди на какво ще заприличат...

казано от Петър на 27.04.13, 23:35:

казано от straks на 27.04.13, 23:31:

Ти луд ли си? Всичко там е само на аминокиселини и протеин. Ти представяш ли си, ако вземат и стероиди на какво ще заприличат...

И витамин Ц! За вените по корема! 8-)

27.04.13
23:41

Да разбирам че няма никакви стероиди и анаболи на 100 % така ли ?

27.04.13
23:41

казано от Херцог Трън на 27.04.13, 23:36:

И витамин Ц! За вените по корема! 8-)

Не бе , съвсем сериозно. Културизмът е спорт - като при всеки спорт и при него има допинг контрол и тестове - няма как да вземаш забранени вещества и да не те хванат.

казано от straks на 27.04.13, 23:41:

Да разбирам че няма никакви стероиди и анаболи на 100 % така ли ?

Точно така!

Мнението беше редактирано от Петър на 27.04.13 23:42.

27.04.13
23:45

Влизах в сайта на федерацията и никъде не мога да намеря списък с забранени субстанции и един приятел с който бяхме ми разправя ,че забранено тука нема .  Пък за стероидаджии ми изглеждат малки :D :D :D

Мнението беше редактирано от straks на 27.04.13 23:46.

28.04.13
15:58

Питах днеска познат занимаващ се с културизъм  и ми отговори “Само Аспирин и Витамин Ц не са зимали” :D :D :D

28.04.13
17:01

Да ти кажа честно и Витамин Ц вземат..излъгал те е

28.04.13
20:20

Само някой много неосведомен може да си мисли ,че не се ползват медикаменти от тежък характер... Стероиди са се взимали , взимат се и ще продалжават да се взимат и за напред . Нищо нередно няма в това един състезател от големия спорт да взима стероиди.. Каква е тая фобия дето е обзела всички ,че някой ползвал подобни неща едва ли не трябва да се прати в затвора??!?!?

Мнението беше редактирано от NiKolay на 28.04.13 20:22.

Жестоко се бъркате !!! Няма никакви стероиди !!! Витамин Ц се пие и Аспирин преди състезанието !
Да братле прав си ... наистина има някаква психоза за тези медикаменти, много точчно го каза за затвора . Всичко това са лекарства,но това е дълга тема ... не ме разбирайте погрешно .. неискам да кажа че не товарят организма като цяло (полова система черен дроб и т.н.), но има мн по вредни неща  които хората правят и се товарят в пъти повече  !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1