искам мнение от специалисти или бодибилдъри със сериозен стаж за повдигане на мускулна маса + сила

здравейте аз съм на 17 тренирам във фитнес залата вече година и половина  започнах 50кг около 176-7 см  сега съм 65 кг 182 и искам да попитам как мога да покача по лесно силата на базовите упражнения и искам до лятото което е след около 3 месеца да  покача още поне 5 килограма в момента взимам  animal pak / serious mass / animal rage като не съм доволен от rage защото не помпи много за тренировката а за повече време през деня така поне го усещам аз  очаквам да ми предложите програми  и някакви диети или на какво да наблегна повече от храните за да покача масата  ако има от значение какви са ми лимитите сега те са  120 мъртва тяга /80 лежанка клека не съм го пробвал но няма да е много  краката са ми слабото място говоря за 1 път повдигане

Темата беше редактирана от Лъчезар Иванов на 31.03.13 22:23.

Аз не съм специалист или бодибилдър, може ли да ти дам съвет?

давай  всичко ще ми е от полза :)

Пише се мускУлна маса.

добър съвет ще го имам впредвит :)

31.03.13
22:27

вземи си нещо за ядене вместо добавките :)

не ми помагаш особено .. търся нещо конкретно

01.04.13
00:23

Хахахахахах ти сериозно ли?

Дърпам 100 кила 5 пъти на тягата след месец тренировки... ти какво си правил година и половина в тая зала??

започнах да тренирам тягата от месец някъде не съм го споменал иначе за серия и аз правя с 100 кила 5 пъти

Мнението беше редактирано от Лъчезар Иванов на 01.04.13 00:49.

01.04.13
01:08

Ами щом от 1 месец правиш тежка тяга и клек.. значи все едно посещаваш залата от 1 месец.

значи тягата ти говоря че е от месец клека го тренирам но нередовно и него го почнах по усилено ама като ми е слаб кръста няма как да сложиш 100 кила за клек нали се сещаш поне за мен аз съм 182-3 височината ме убива направо като клекна ...

За съвет от специалист се плаща.

Имам напредък вече бутам 100 кила за лежанката за по малко от месец от 80 на 100 добре ли е

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1