27.09.05
20:11
Така здравейте на всички.Имам страшен проблем от преди няколко часа.До-сега си взимах протеина на Нутрим Про голд 90,но преди малко се върна майка ми която беше на гости на нейна приятелка и сина и преди се е занимавал с “култоризъм” и треньора му казал,че това било вредно.Немога аз само да разбера какво му е вредното на протеина.АЗ не съм култорист подяволи те и нямам и намерение да ставам.Тренирам за здраве и удоволствие.Сега ми направиха скандал,че от протеина съм щел да УМРА деа след години.Искам някой компетентен в тая област ако може само да обясни както за идиоти,защо не е вреден протеина. (говориме в нормални количества) Моля ви се,защото ще се метам през прозореца накрая ако още някой каже,че минералната вода е вредна :!: :!: :!: :!:
Благодаря
27.09.05
20:32
Ето елементарно доказателство от математиката.
Дадено:
протеин = вреден
протейн = белтък
Белтъкът се съдържа в храната.
По метод за доказване на противното:
Ако белтъкът е вреден, а той се съдържа в месото, яйцата, рибата, тялото => всичко е утровно, дори си умрял, тъй като в тялото си имаш отрова.
По метод за доказване на противното: ако си жив => белтъкът не е отровен => протеинът на прах, който пиеш(храна на прах) не е вреден.
приятелче дай на майка си да прочете повече от сайта на нутрим например . всички сме имали подобни проблеми на младини , но щом няма да я убездаваш в чудесните характеристики на ретаболила и , ако майка ти е интелигентна жена, няма да имаш особени проблеми да обориш тоя простак дето е дал подобна информация специално за протеина. мие тук , каквото и да кайем и да го цитираш на майка ти , няма да има много полза, но информацията на производителя на продукта , ще свърши работа :) аиде със здраве :)
27.09.05
21:25
това за вредното са глупости+това в протеините на прах се съдържат разни витамини които са полезни за отганизма :wink:
Само ако е силно минерализирана :)
По темата:Както каза manson протеини има в храната толкова много,че направо досега да си умрял ако бяха вредни.Т’ва си е най-естественото нещо на света просто.Друг факт е че се продава дори и в Била.В Била едва ли някой ше продава отрови и разни такива.
БТВ:На мен също ми правеха проблеми за хранителните добавки.
27.09.05
22:21
[quote author=”^MaD^”]а бтв вредно е да се пие минерална вода всеки ден :)
Ако е слино минерализирана... БГ водите са слабо минерализирани и както пише на опаковката на повечето са подходящи за всекидневна употреба!
Но най-добре е да се ротират различните марки.
27.09.05
22:25
вие сериозно ли говорите за водата?аз пия само минерална от години не съм си наливал вода от чешмата :wink: сменяме марките от време на време и понякога си наливаме от минералните бани :)
Вярно е, по хубаво сменяй по често марките, можеш и да пиеш от чешмата, поне разнообразявай! Същото е при хляба (поне според мен), аз ям бял, ръжен, грахам, типов, черен и там подобни, абе разнообразявам ги, че не може само черен или само бял!
27.09.05
22:58
Благодаря на всички.Майка ми има медицинско образование и беше на ясно с тия неща,но все пак това го е казал големия “култорист” и затова тя си вика че е нещо вредно.Все пак ще се разбереме по някакъв начин.И още веднъж мерси за многото съвети.
П.П Тва’ с минералната вода ме уби :lol: :lol: :lol:
п.п 2 Аз даже си мисля,че е станало недоумение и човека е имал в предвит забранени медикаменти.Случват се и подбни неща.
По-здрави :)
28.09.05
10:33
и още един съвет:
Тоя култорист като го видиш го строши!!!! 8)
28.09.05
19:07
ХХА ей значи момчета кви’ съвети ми давате.Аз да не съм канибал бре :lol: :lol:
28.09.05
22:10
ако съдим по картинката,която си си сложил май теб са те нападнали канибали :D
29.09.05
11:35
Е айде сега :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
29.09.05
21:49
нека го попита тоя разбирач какво точно му е вредното :lol: