Огромен ВЪПРОС

27.09.05
20:11

Така здравейте на всички.Имам страшен проблем от преди няколко часа.До-сега си взимах протеина на Нутрим Про голд 90,но преди малко се върна майка ми която беше на гости на нейна приятелка и сина и преди се е занимавал с “култоризъм” и треньора му казал,че това било вредно.Немога аз само да разбера какво му е вредното на протеина.АЗ не съм култорист подяволи те и нямам и намерение да ставам.Тренирам за здраве и удоволствие.Сега ми направиха скандал,че от протеина съм щел да УМРА деа след години.Искам някой компетентен в тая област ако може само да обясни както за идиоти,защо не е вреден протеина. (говориме в нормални количества) Моля ви се,защото ще се метам през прозореца накрая ако още някой каже,че минералната вода е вредна  :!:  :!:  :!:  :!:

Благодаря

Ето елементарно доказателство от математиката.

Дадено:
протеин = вреден
протейн = белтък
Белтъкът се съдържа в храната.

По метод за доказване на противното:
Ако белтъкът е вреден, а той се съдържа в месото, яйцата, рибата, тялото => всичко е утровно, дори си умрял, тъй като в тялото си имаш отрова.

По метод за доказване на противното: ако си жив => белтъкът не е отровен => протеинът на прах, който пиеш(храна на прах) не е вреден.

27.09.05
21:14

приятелче дай на майка си да прочете повече от сайта на нутрим например . всички сме имали подобни проблеми на младини , но щом няма да я убездаваш в чудесните характеристики на ретаболила и , ако майка ти е интелигентна жена, няма да имаш особени проблеми да обориш тоя простак дето е дал подобна информация специално за протеина. мие тук , каквото и да кайем и да го цитираш на майка ти , няма да има много полза, но информацията на производителя на продукта , ще свърши работа :) аиде със здраве :)

SO

27.09.05
21:25

това за вредното са глупости+това в протеините на прах се съдържат разни витамини  които са полезни за отганизма  :wink:

27.09.05
21:28

BB_SenTineL това са пълни глупости.Няма нищо вредно :wink:  :!:

27.09.05
21:38

а бтв вредно е да се пие минерална вода всеки ден :)

27.09.05
22:21

[quote author=”^MaD^”]а бтв вредно е да се пие минерална вода всеки ден :)

Само ако е силно минерализирана :)
По темата:Както каза manson протеини има в храната толкова много,че направо досега да си умрял ако бяха вредни.Т’ва си е най-естественото нещо на света просто.Друг факт е че се продава дори и в Била.В Била едва ли някой ше продава отрови и разни такива.
БТВ:На мен също ми правеха проблеми за хранителните добавки.

SP

27.09.05
22:21

[quote author=”^MaD^”]а бтв вредно е да се пие минерална вода всеки ден :)

Ако е слино минерализирана... БГ водите са слабо минерализирани и както пише на опаковката на повечето са подходящи за всекидневна употреба!
Но най-добре е да се ротират различните марки.

SO

27.09.05
22:25

вие сериозно ли говорите за водата?аз пия само минерална от години не съм си наливал вода от чешмата  :wink: сменяме марките от време на време и понякога си наливаме от минералните бани  :)

27.09.05
22:54

[quote author=“Sourcemag”]вие сериозно ли говорите за водата?аз пия само минерална от години не съм си наливал вода от чешмата  :wink: сменяме марките от време на време и понякога си наливаме от минералните бани  :)

Вярно е, по хубаво сменяй по често марките, можеш и да пиеш от чешмата, поне разнообразявай! Същото е при хляба (поне според мен), аз ям бял, ръжен, грахам, типов, черен и там подобни, абе разнообразявам ги, че не може само черен или само бял!

27.09.05
22:58

Благодаря на всички.Майка ми има медицинско образование и беше на ясно с тия неща,но все пак това го е казал големия “култорист” и затова тя си вика че е нещо вредно.Все пак ще се разбереме по някакъв начин.И още веднъж мерси за многото съвети.

П.П Тва’  с минералната вода ме уби  :lol:  :lol:  :lol:

п.п 2 Аз даже си мисля,че е станало недоумение и човека е имал в предвит забранени медикаменти.Случват се и подбни неща.

По-здрави  :)

SO

28.09.05
10:33

и още един съвет:
Тоя култорист като го видиш го строши!!!!  8)

28.09.05
15:56

захапи му бицепса, ама яко :) хаха

28.09.05
19:07

[quote author=”^MaD^”]захапи му бицепса, ама яко :) хаха

ХХА ей значи момчета кви’ съвети ми давате.Аз да не съм канибал бре  :lol:  :lol:

QK

28.09.05
22:10

ако съдим по картинката,която си си сложил май теб са те нападнали канибали :D

29.09.05
11:35

[quote author=“qk_bik”]ако съдим по картинката,която си си сложил май теб са те нападнали канибали :D

Е айде сега  :lol:  :lol:  :lol:  :roll:  :roll:  :roll:

RH

29.09.05
21:49

нека го попита тоя разбирач какво точно му е вредното :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1