Syntrax Nectar - защо не се продава вече?

26.04.13
12:57

Здравейте! Любопитно ми е защо Syntrax Nectar (шоколад и още др. вкусове) не се продават както преди? При когото и да е от търговците да го потърся - го няма! Имам чувството, че са останали няколко бройки от  други вкусове, които ще изчезнат ако някой ги закупи. Пил съм единствено него и Iso Sensation 93 (Ultimate Nutrition), но останах по-доволен от Nectar. И също така - има ли друг суроватъчен протеин изолат, който смятате, че може да бъде в ранг-а на Nectar или по-добър, защото търся преди всичко качество.

Къде си търсил? Продуктът се продава свободно.

26.04.13
17:22

Кой знае какви са неговите търговци при, които ходи сигурно :D

27.04.13
11:47

Мисля, че не се изказах правилно и вие не ме разбрахте. Продава се, но много по-малко. Понякога го няма, преди беше зареден винаги, хората предпочитаха повече този протеин и се препоръчваше постоянно, защото е суроватъчен изолат. По мои наблюдения повечето хора се спират на марката BSN-Syntha 6, Optimum Nutrition Gold Standart и т.н. Въпросът ми е защо тези протеини са по-предпочитани, нито са по-нови на “пазара”, например всички знаем, че суроватъчния изолат е по-добър от концентрат и все пак хората продължават да ги купуват повече. С какво те са по-добри?

27.04.13
12:05

Силната реклама му е истината !

27.04.13
12:54

казано от Илия на 27.04.13, 12:05:

Силната реклама му е истината !

Причината е главно в клиентите, които въобще нищо неразбират. Също така изброените марки са много по-известни от Синтракса.

казано от GodBlessU на 27.04.13, 11:47:

Мисля, че не се изказах правилно и вие не ме разбрахте.

Ми... общо взето получи отговори на въпросите, които зададе.
Това, което споменаваш сега, е нещо друго. ;)

казано от GodBlessU на 27.04.13, 11:47:

По мои наблюдения повечето хора се спират на марката BSN-Syntha 6, Optimum Nutrition Gold Standart и т.н. Въпросът ми е защо тези протеини са по-предпочитани, нито са по-нови на “пазара”, например всички знаем, че суроватъчния изолат е по-добър от концентрат и все пак хората продължават да ги купуват повече. С какво те са по-добри?

От една страна Syntrax Nectar е качествен, но скъп продукт. От друга страна практическа разлика между изолат и концентрат могат да направят само хората, които имат проблем с лактозата. За останалите разликата е само и единствено в главите им. :) Вероятно затова хората предпочитат по-изгодните концентрати или блендове.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.04.13 13:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1