13.06.11
21:29
Пичове от 2-те години фитнес без почти никво кардио ми пораснаха мускулите,ама ми се и появиха и едни паласки и едно коремче.Ся,коремчето ши го манем,ся съм тръгнал яко на лостове и по 10 обиколки на тренировка,почти всеки ден.Ама тия паласки чувам че много трудно се махат,пък много грозно стоят,а за лостовете се иска и да съм изчистен.Само с тва тичане дали ще стане?Ако може ми препоръчайте какво да правя за тях отделно,че лятото дойде трее съм в форма за мацките :)
Аре живи и здрави! :)
13.06.11
21:34
Слагаш си един лост на врат , сядаш и го хващаш широко след това движиш тялото наляво и надясно без да мърдаш главата.
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 13.06.11 21:35.
И освен опасност да си прецака кръста, какъв точно е очаквания ефект от това упражнение?
14.06.11
16:58
Има ги тия машини ама не вършат работа ! .Трябва ти да отслабнеш !
Е да ама не ми се губи мускулна маса,пък даже искам да кача в крачката,за тва питам дали знаете изпитани упръжнения за тези зони.
14.06.11
18:25
Може би след кардио, коремни преси биха намалили мазнините в областта на корема, но резултата ще е толкова малък, че няма да го забелязваш :) Друг начин, освен диета, няма :)
Добре бе хора.Аз от както почнах да тренирам ям като свиня,смисъл,яде ми се наистина много,пък и така се чувствам много по-добре.До обяд съм ял три пъти,понякога правя по 7-8 яденета на ден,и въпреки това,не съм дебел.Даже имам две редички плочки под гърдите,които доста добре се виждат,и съм релефен,за това и се вижда толкова явно тва мазното по долния корем и паласките.Искам да кажа,че много трудно ще спра да ям.Дали ако спра захарта,сладкото,колите и сякви други сладки и захаросани изделия ще има ефект?Или наистина ще трябва да почна да се ограничавам?Преди между другото ядох много сладко,ама много наистина,и мисля,че точно за това ги имам тия проблеми...
Абе,е....ал съм му мамата,спирам сладкото, и продължавам да си тренирам както до момента,и след някоя друга седмица ще пиша да информирам дали има прогрес :)
16.06.11
09:22
казано от Valkri на 14.06.11, 19:37:
.Дали ако спра захарта,сладкото,колите и сякви други сладки и захаросани изделия ще има ефект?
Ще има естествено ;)
Нямам навика да отговарям на силно неграмотни постове, но тук съм заинтригувана. Как хем имаш коремче и паласки, хем плочки. Може ли снимка да видим що за чудо е това.
17.06.11
13:25
anelia , може просто да има коремче със слабо изразени плочки (като мен :D)
17.06.11
14:48
Хранителният режим,брато! ;)
Ми написал съм как може.Първите два реда плочки под гърдите ми се виждат доста добре и са оформени.Под тях обаче,така наречения долен корем е зле.Иначе вече повече от седмица съм на шугърлес диета и съм си добре,макар че много ми се яде сладко,ама адски много...иначе с тва тичане слабея като луд,ама нещо не мога да ги изолирам точно тези части...
27.04.13
17:36
казано от Valkri на 14.06.11, 19:37:
Добре бе хора.Аз от както почнах да тренирам ям като свиня,смисъл,яде ми се наистина много,пък и така се чувствам много по-добре.До обяд съм ял три пъти,понякога правя по 7-8 яденета на ден,и въпреки това,не съм дебел.Даже имам две редички плочки под гърдите,които доста добре се виждат,и съм релефен,за това и се вижда толкова явно тва мазното по долния корем и паласките.Искам да кажа,че много трудно ще спра да ям.Дали ако спра захарта,сладкото,колите и сякви други сладки и захаросани изделия ще има ефект?Или наистина ще трябва да почна да се ограничавам?Преди между другото ядох много сладко,ама много наистина,и мисля,че точно за това ги имам тия проблеми...
Абе,е....ал съм му мамата,спирам сладкото, и продължавам да си тренирам както до момента,и след някоя друга седмица ще пиша да информирам дали има прогрес :)
Добре бе мойто момче,хубаво си изписал един абзац с обяснения...но аджеба,викам си аз : “Защо тоя пич го е страх да качи снимка??”
P.S:Качвай снимка,така останалите колеги в форума може би ще ти отговорят по-точно :)