27.04.13
22:26
Здравейте! Проблема ми е следният 15 годишен съм тренирам фитнес от Декември месец, пил съм някакви измислени протеини на разфасовки по 0.5 кг. и проблема ми е че в краката съм слаб, а аз почнах поради тази причина фитнеса.
http://prikachi.com/images/110/6127110I.jpg това ми е прогреса като преди това съм тренирал лостове без хранителни режими и другите схеми.. а краката ми са много слаби, не знам вече какво да правя скачам на въже, бягам на пръсти на калф машината правя, но прасеца не мърда.
27.04.13
22:31
Тежка тяга, тежък клек, без измислени добавки, здраво хранене и ще пораснат
С колко килограма да започна и сам мога ли да ги науча, защото във фитнеса където ходя няма инструктори..а и още нещо нали не могат да ми спрат растежа тези упражнения?
Мнението беше редактирано от toshko на 27.04.13 22:34.
Няма как да спрат растежа ти.Той ти е заложен генетично до определена височина,така че не се притеснявай.Давай тежки клекове до долу,а не на половина както правят повечето.
без клек не става нищо, а ако искаш прави лег-преса или напади след клека ,за да смачкаш четириглавия бедрен мускул
казано от hxahxa на 28.04.13, 00:38:
Прасеца ще порасне ли с клековете?
разбира се ,че няма да порасне. за прасец се прави едно или максимум 2 упражнения след бедрата и седалището
Защо си се вманиачил толкова в тоя прасец? Иначе като поклякаш всичко ще ти стане точно. В началото почни само с лоста, да видиш кво, що и после си слагаш килата, ти ще прецениш колко.
Тоя прасец ме комплексира.. :D Мерси пичове за бързите отговори от понеделник започвам с клековете. :)
28.04.13
10:51
Еми аз за крака правя само клекове-6 серии и макс още 1 упражнение и са ми в много добра форма :)
И аз съм така с прасеца.От последната една година тренировки е пораснал с 0,4 см :D Шибан ген , кво да се прави ..
П.С Някои казваха , че прасеца е “генетичен мускул” - ако ти е заложено да имаш голям прасец , ще имаш дори и да не го тренираш,а някои които го тренират редовно си стой все така.Обедил съм се вече в това.
28.04.13
10:59
казано от hxahxa на 28.04.13, 10:54:
То мойте крака са слаби заради гена.. :D
Това е голяма глупост.
Краката ти са слаби, защото не са тренирани никога.
28.04.13
11:01
Аре пък да не порасва прасеца от клек и тяга, расте, ама някои очакват след 2 месеца да им е като на Рони Колман. :D
Е прасеца си е генетичен .. :Д моя братовчед не е ходил грам на фитнес ама е тренирал народни танци и има ебахти прасецО :Д
Един приятел ходи на пръсти откакто го помня и скоро обиколката на прасеца му като нищо ще стигне обиколката на бедрото. Брутално е. Пробвай и ти.
казано от hxahxa на 28.04.13, 11:05:
На мен точно ми трябва след 2 месеца да е пораснал. :D
go for dat dere synthol then
И аз познавам приятели дето не правят крака във фитнеса, но имат много стабилни крака.. dani Мерси, ще го пробвам. :D
28.04.13
11:12
Започнахте са се оливате.
hxahxa, това е форум, а не чат.
За два месеца няма начин да постигнеш желания резултат.