20.06.04
15:47
момчета и момичета днес си взех супер гаден държавен изпит,та по случая съм много радостен :)
vanisher да си избира каквото иска на uneversal,на бъдещия инструктора:зала(там да се учи),на sax и Image 1terabite място за страницата(да има място за всеки пост,че от време на време изчезват;),на лошото момче musashi(ама без трибулса:) и безалкохолна ракия :wink: ,на пс гения на всички мутри приятелките(не само да си говорят :oops: )на croc двуметров тип с 65 ръка и още толкова пълни банкови сметки 8) на лесния 31 украинки(пълна програма,с условие че ще разправя след това) :shock: ,на вси4ки останали кой каквото си пожелае :)
да сте живи и здрави всичките :wink:
Ей :))Супер !да ти се връщат тъпкано пожеланията :)))Между другото сигурно е подействло твоето за мен,понеже днес на плажа определно имаше доста як,мускулест материал :))Та съм си осигурила фън за довечера ;)))))))
20.06.04
18:11
Абе сви ми се сърцето тъкмо мислех че си ме пропуснал :oops: :)!
Бухахаххахахх ЧЕСТИТО!Нацелихме държавата !!!
Аиде днеска виртуални танци и песни до зори :mrgreen: !
С ПС Гения колим вегетарианско агне.............вземаите и безалкохолното вино и да почваме!
Е 31 украинки не намерих сега отидох и до балкона да видя ама нямаше!Аиде вечерта на виртуалното парти ги чакам!
20.06.04
19:52
Опаа, честито да ти е. Много се радвам за теб - и аз съм на вълна изпити (на 5,10,12,16,23 и 27 юли ще имам изпити по математика). Още веднъж честито :).
20.06.04
23:26
мерси на всички :)
croc,само да не те открадне някой 8)
лесно само да не се контузиш :D
Sax късмет :wink:
20.06.04
23:46
Хаха моля,моля:)!!!То и аз съм на вълна изпити.........ама моите са поправителни :lol: !Аиде бе поздравете младежа изпит си е взел от целият форум трима ли само ще го поздравим!?
20.06.04
23:51
лесно,важното е че го взех,айде и ти твоите :wink:
Добре де, просто не бях чел темата досега. :) Честито Flufil, пожелавам ти още много щастие и успехи и занапред в живота. И както беше казало едно много умно 11 годишно дете на приятелката си от класа му за рожденния ден: Пожелавам ти да живееш още толкова. :lol: Леле голям майтап е туй. :wink: По какво беше изпитът ти, flufil? Само не казвай български или история, че напоследък имам фобия от тези... :)
21.06.04
00:10
наказателноправни(държавен)-ватре кво се сетиш от наказателното,3 човека ни изпитваха(2съдиики и 1 професор)
Интересно е туй, ко се оплакваш. :lol: Дай някои пример ако още не си изтрил всичкото инфо за изпита от паметта. Например как биха осъдили ученик, счупил капачките на учителката си по български? Винаги е добре да знаеш какво те очаква, на’л тъй. :wink:
21.06.04
00:23
Mr. Muskul ще те изкараме невменяем :wink:
А виж това е много добра идея. Мерси за помощта. Айде ще пиша след около час... :twisted:
Айде честито на флъфил! Ама и аз взех два държавни изпита предната седмица :wink: ! Сега остана да взема и кандидатстудентските и ще е супер :wink: !
22.06.04
01:43
4ESTITO ,Flufil!!!! Pozdravleniq za vzetiq izpit!4ak dnes pro4etoh tozi post :oops:
Neka pojelaniqta mi za uspe6no polagane na izpiti bude za vsi4ki ot vas,na koito im predstoqt “July-nervi” v universiteti te i na kakvoto i da e u4ebno popri6te :D
Trqbva da ti blagodarq i za pojelanieto,otpraveno kum men :wink: Naistina iskam zala i da moga na pomagam na vse pove4e hora v prozesa na obu4enie….....Makar 4e se zamislih za pojelaniqta i nqma da otkaja da si smenq “podaruka” s tozi na Lesnoto :D :D :D
Uspeh na vsi4ki i dano da imame po-4esto vse takiva hubavi povodi!