26.09.05
22:59
Здравейте.Значи решил сам да си взема нещо по така.Дали ще е трибестан или метан или може би нещо като винстрол.Кое ще е най добре.С какво се комбинира и цикал? 8)
трибестана е хранителна добавка, метана е силно анаболен и надрогенен препарат, а винстрола е по слабо анаболен и андрогенен. не може да слагаш трибестана при стероидите. кажи какво сикаш да постигнеш все пак. бързо да качиш или по-бавно, но качествено.
Не че бързам но искам да не е и бавно де.А и разбира се да не е чак толкожа вредно :wink:
27.09.05
19:17
Според мен няма за каде да бързаш хубавите неща стават бавно. Остави ги тия глупави стероиди.
виж сега аз съм фен на метандиенона, защото се качва стабилно с него. ако ти е първи цикъл за 2 месеца с по 15мг. на ден спокойно можеш да качиш 10 кила. разбирасе яденето е много важно, както и тренировкат. за винстрола лошо не съм чул, но там нещата стават по-бавно и е скъпо с него. обаче масата е качестевна. а трибестана е за след стероиден цикъл за да ти се възстанови собственото производство.
28.09.05
10:30
ако ще визмаш стероиди добре е да ги комбинираш със стабилно количество протеини и много храна :wink: