27.09.05
22:18
заслужава ли си да го взимам има ли видим ефект :roll: тези които са го взимали нека да кажат дали след това са имали някакви проблеми с здравето? кажете нещо повече за препарата и с какво е добре да се комбинира?
28.09.05
00:28
В момента вземам.
Не тренирам, но работя здраво. Голямо натоварване. Чувал съм, най добре е да се приема стероид + много протеини, но тъй като неискам да позлвам такива медикаменти избрах ДХЕА + протеини. Целта ми беше да не губя тегло тъй като бях започнал да се стопявам. Тъй като дори не съм и в БГ, нямам време за стабилно хранене реших да ги довабя към диетата си. Мога да ти кажа че покачване на маса не съм видял. Поне не слабея...
Но
Усещам болки в бъбреците. Незнам от голямото натоварване ли е или заради ДХЕА-та. Така че внимавай с дозата и приема. Никакви протектори не приемам..
а трябва ли все пак да се взимат някакви протектори?egoric на коя фирма са твоите?
29.09.05
01:25
Ами ДХЕА-та е прохормон. На опаковката пише, че само при предозиране може да се наблюдава болка в бъбреците и черния дроб. Аз вземам по 25мг и пак усещам. Предполагам е от натоварването от работата. Предполагам може и от неправилното ядене. Знам ли... А за протектори трябва някой друг да ти напише нещо по върпоса...
марката е GNC - 100 хапа за 10 долара. Американска фирма е.
Между другото препоръчително е да не се надвишава доза от 25мг., но мисля че спокойно може да се приема и до 50мг. Над 50 недей пробва. Прочети в страницата (http://bb-team.org) за повече информация отностно приема и токсикацията (надявам се така се пише ;) )
не е сред най-ефективните прохормони, ако се търсят култ.резултати и взема самостоятелно, дозите трябва варират от 100 до 400 мг. на ден в зависимост от “стажа”. В по-малки количества е безсмислено да се взема. Иначе страничните ефекти са същите като при употребата на стероиди, само че много по-слабо изразени, разбира се. При употреба в горепосочените дози са необходими и протектори.
Кажете какви протектори са най добри чувал съм за “Лив 52” и “Карсил” кое е по доброто и как се взимат смисал по колко таблетки и колко пати на ден?
абе честно да ви кажа тия прохормони не ми вдъхват доверие. или не караш на добавки или взимаш стероиди. някви препарати дето никой не може да ти каже дали действат са напълно излишни.
04.11.05
09:26
[quote author=“grafa”]абе честно да ви кажа тия прохормони не ми вдъхват доверие. или не караш на добавки или взимаш стероиди. някви препарати дето никой не може да ти каже дали действат са напълно излишни.
Моля за извинение, но кой ти каза че тези препарати не действат и никой не може да ти го каже?
с такова впечетление останах четейки коментарите за тях. никой до сега не е казал в прав текст - това върши работа. коментара ми е от гледна точка на прочетеното във форума.
09.11.05
12:28
[quote author=“grafa”]с такова впечетление останах четейки коментарите за тях. никой до сега не е казал в прав текст - това върши работа. коментара ми е от гледна точка на прочетеното във форума.
е то по форумите не може да се съди за нищо.
Както пишат някой той и метандиенона не действа, щото някой тука го взимат в дози 2 мг седмично.
Обаче аз лично съм наблюдавал как пилета на 5 дена след добаваяна на ДХЕА в храната им до 12 ден стават на половина по-големи от контролни пилета, които се хранят без добавки.