29.04.13
20:20
Сутрин:
610 мг Фенугрийк
500мг Муира Пуама
600 мг Трибулус
150 мг Метоксиизофлавон
1000мг Омега 3 и 6
Обед:
600 мг трибулус
Вечер:
610 мг Фенугрийк
500 мг Муира Пуама
600 мг трибулус
150 мг метоксиизофлавон
300 мг бета екдистерон
100 мг ДХЕА
1000 мг омега 3 и 6
Сериозно ли е това момче или какво? Мнения и препоръки?
Аз не съм запознат с повечето добавки. Ти каква цел искаш да постигнеш с употребата им. :)
29.04.13
22:00
Като гледам колко добавки си включил в стака си, предполагам, че храненето ти е перфектно за да не включиш протеин и креатин (които биха ти били по-полезни от повечето добавки включени в стака ти). Както и може би БЦАА...
29.04.13
22:09
Ами храненето ми наистина е перфектно до толкова, колкото ми доставя всички необходими макро и микронутриенти. Не ми достигат само вит. А,Ц,Е, но с малко повече моркови, цитруси и бадеми всичко ще си дойде на мястото.
Не съм казал, че този стак е за мен. Според мен е доста добър за всеки сериозно трениращ атлет. Повечето, ако не и всички от добавките са в основата на много прехвалени къде с основание, къде без добавки за покачване на мускулна маса. Разликата е, че тук не са в пакетчета или в капсулки омешани и готови за употреба, а се приемат като отделни добавки, което позволява и по-големи дози при някои от тях.
Трето и последно. За човек, който взема такива добавки, протеина, креатина и БЦАА-то вече дори не може да се каже, че са добавки, а част от храненето. :)
01.05.13
11:36
Екдистеронът защо само веднъж?
Сминдухът обикновена пудра ли е или е някои от патентованите екстракти като Testofen или Testosurge?
Общо взето идеята е добра, но бих добавил и моя личен фаворит сред билките - родиола. Би се допълнила добре с трибулуса и екдистерона.
04.05.13
22:46
Екдистерона е 300 мг и е само веднъж, защото четох, че и малка доза от него - в рамките на 250 - 300 мг дневно върши същата работа или почти същата както и по-висока доза. От финансова гледна точка е по-добре. Освен това в патентованите формули и суплементите с негово участие милиграмите са в пъти по-малко от тук. Друго нещо е, че има известен ефект на, как да кажа, допълване от различните добавки.
Сминдухът е на капсули. Смляни семена по 610 мг в капсула. Мисля че се произвежда от индийска фирма, която прави и стандартизира екстракта и от там различните търговци си слагат различни картинки на шишенцата. :).
Родиолата може да се впише добре в такъв стак. Аз не я слагам, защото миналата година опитах самостоятелен прием, за да видя или почувствам ефект и след около 2 месеца се отказах, поради липса на такъв. Може и да си въобразявам, но бих минал и без нея. Затова не я сложих в този примерен стак.
ПС: Фенугрийкът прави потта ти да мирише на шарена сол образно казано. Не мисля, че си струва особено ако работиш с хора - фитнес инструктор, някакъв друг вид треньор, контрольор в автобус и т.н. Мириса изчезва 2-3 дни след прекратяване на употребата. Жените казват, че действал добре при проблеми с лактацията. При мен не можах да наблюдавам такъв ефект. ;)