омнадрен + ...

Темата е заключена.

23.09.05
00:14

ще имали проблем ден след като съм боцнал умнадрена да ми бият ваксина (против грип мисля че беше) , ще се разберат ли двете химиики

Ще има проблем ако не му научиш името като хората!

SL

23.09.05
11:12

Няма да има проблем, пише се Омнадрен а не Умнадрен химико

ST

24.09.05
23:12

абе според мен може и да има проблем защото когато си в цикал имунната защита на организма се понижава в извесна степен

27.09.05
01:07

Хм, имунната система не се ли понижава след края на цикъла? По време на цикъл би трябвало да е усилена.

ST

27.09.05
21:33

до колкото аз знам имунитета не се подсилва по време на цикал наистина след цикал отслабва много ам и по време на цикал е по слаб от нормалното

29.09.05
13:07

това исках да знам, че няма да си пречат по между си. иначе няма да е зле още 5-6 човека да ми напишат как се пише  :P

29.09.05
13:12

омнадрен :) остават още 4- 5 ;)

TH

29.09.05
14:18

абе пич ти защо точно омнадрен си избрал за цикал?Някой ти го препоръча или сам реши да го биеш.Питам те защото това за мен е един от най опасните стероиди от гледна точка на страничните ефекти и особенно стероидното акне.

29.09.05
14:20

екстра избор си е омнадрена. хубав мек препарат. а акнето е до тип кожа и лична хигиена.

29.09.05
23:04

омнадрен защото имам няколко приятелчета които ползваха и имаха значително дори резултати а за акнето постоянно се лепам с разни кремове

29.09.05
23:15

гледам неска, че ми е излязла гадна подкожна пупка. пук и по лицето има малко акне. ама здраве да е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1