Интервю с Деница Славова (Diddlina)

Темата е заключена.

01.05.13
13:22

Привет! Предпразнично отварям тема за въпроси към Диди, като този път ще я оставя отворена малко по-дълго, за да имате време да я забележите между две празнични трапези. :-)))
Задавайте въпросите си тук, а темата ще остане отворена до 12 май.

[edit] Темата е затворена.  Очаквайте скоро интервюто онлайн!

Темата беше редактирана от Ани Костова на 12.05.13 13:23.

01.05.13
13:52

А коя е ДИДИ ?

01.05.13
14:47

Да не става въпрос за Diddlina?

Да, тя е :)

01.05.13
15:07

Понеже ми е колежка трябва да отговори задължително- на кои области на медицината смята да се отдаде :)

казано от Madboy на 01.05.13, 13:52:

А коя е ДИДИ ?

И аз щях да питам същото?
Дано да е

казано от Vic на 01.05.13, 14:47:

Да не става въпрос за Diddlina?

- Ако е тя браво за избора смятам че ще се поучи страшно поучително и вдъхновяващо интервю... И не мога да не направя критика ако тя - слагайте правилно линковете за хората които ще се интервюират не да се чудим.
- Ако не е тя отново голяма критика как решавате кои да се интервюират...
И да не стои само като Хейт мнението ми ето въпросите ми към Diddlina (ако не е тя на интервюто ми търкайте мнението):
1. Трудно ли намираш време за тренировки? Правиш и жертви за да можеш да тренираш? Изпитваш ли чувство за вина когато нямаш време да тренираш?
2. Има ли спортуващи хора в семейството ти, от кой се запали?
3. Как приемат близките ти, приятелите ти,гаджетата ти спортните ти занимания? Срещаш ли разбиране в техните очи?
Diddlina е уникална :D

01.05.13
21:47

1. От колко време и с какви спортове се занимаваш? Какви са спортните ти цели?

2. Как определяш знанията на колегите ти в областите на храненето и спортуването. Говоря за общопрактикуващи, не за тесни специалисти. Смяташ ли, че един общопрактикуващ лекар (GP) е компетентен да съветва пациентите си относно правилно хранене и движение?

3. Какво е мнението ти за медикаментите в спорта - хормонални препарати, кортикостероиди, обезболяващи?

4. Спортът е здраве. А професионалният спорт? Има ли определено ниво над което спортът носи и негативи - прекомерно натоварване на сърдечно-съдовата система, на ставите и тн.

5. Какво разбираш под “здравеопазване” и как виждаш ролята на един лекар в опазването на здравето?

08.05.13
15:45

Какво е усещането да си по-силна от повечето мъже в ежедневието ти ? :D
Как структурираш тренировките си, имаш ли периоди, цели, съответни постройки и протоколи ?
Защо не се пробваш в някое любителско състезание, конкретно в Кросфит и в Силов Трибой без екипировка ?

Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.05.13 15:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1